Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sagga

Tyle osób wokół ... a samotność doskwiera

Polecane posty

Gość Sagga

Czy wy też tak macie? Niby tylu znajomych a w rzeczywistości samotność doskwiera. Każdy zamknięty w swoim światku, praca, dom, obowiazki. Znajomi są, ale brak tego jedynego blisko co rano :(

Gość ulkaaa
u mnie jeszcze gorzej. brak znajomych, rodzina sie odwrocila plecami, oczywiscie faceta tez brak. Do tego brak pracy i motywacji do dzialania i zycia.

Gość hop_siupwawa
ja jestem z kims ale nie jestem szczesliwa chyba. znajomych nie mam..wiem co czujecie.

Gość bez paniki ..... wielu nas
faktycznie, nawet silownia dzisiaj zamknieta, ech pozostała inna forma wyrzycia sie ;P i ksiazka :) a ten ktos kolo nas sie znajdzie, w najmniej oczekiwanym momencie

Gość iaromina
Jestem sama, znajomych też mam mało, a jeśli już to w większości zajętych własnymi sprawami. Mimo tego nie przeżywam, znam swoją wartość, nie jestem głupia ani brzydka i wierzę, że w końcu ktos mnie odnajdzie :) Teraz w długi weekend biorę psa, wsiadamy do samochodu i będę biegała po lasach i łąkach z dala od miejskiegogwaru. Właśnie ruszam, może tam spotkam swoje szczęście :)

Gość Mam coś dla was
przyjaciela podłączanego do USB http://tech.wp.pl/kat,1009659,title,Mr-Tengu,wid,9087760,video.html

Gość hulam
Witam wszystkich pracuję dużo bo tylko to sprawia mi przyjemność bo gdy jestem w domu doskwiera mi straszna samotność mam sporo znajomych liczną rodzinę ale tej jednej osoby nie wszystko bym oddał żeby mieć taką osobę przy sobie.

Gość ja tu tylko sprzatam
ja o dziwo nie moge sie doczekac poniedzialku kiedy wroce na uczelnie, do pracy.. wczoraj facet mnie zostawil po 2.5 roku.. a tak przynajmniej znow wpadne w ten wir i nie bedzie czasu na rozmyslanie..:(:(

Gość samotna wsrod ludzi
witaj w klubie to samo odczuwam , ale juz chyba pogodzilam sie z tym ze bede sama

Gość hulam
Ja się nigdy nie pogodzę że mam być sam w życiu i dlatego próbuję nic z tego nie wychodzi ale cały czas próbuję i będę próbował bo mam już 35 lat