Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarinkaSd19

Co zmoja matka? swiat oszalał...

Polecane posty

Gość MarinkaSd19

siedze sobie spokojnie przed komputerkiem,pisze referacik.. wszystko ok, a nagle moja mama wchodzi do pokoju z wiadrem wody ..zaczyna scierac nerwowo podłoge. Wyzywając mnie przy tymod dziwek, kretynek, debilek itd ;/ potem stwierdzila ze jak bede miala swoje mieszkanie to sobie moge stawiac kubek z herbata przy komputerze. takie zachowania sie leczy prawda? ;/ ;/;/

Gość zorrrrrrrrrrrrro
posprzątaj brudasie lepiej bo matke wykończysz

Gość Klimakterium przechodzi
Albo Ty po sobie nie sprzątasz i tym doprowadzasz ją do szału sama wiesz najlepiej

Gość MarinkaSd19
nie oddzywalam sie... bo bylam ostro zdziwiona... szok :/ a ona widzac brak reakcji z mojej strony zaczela zrzucac moje rzeczy z pułek. Idopiero wtedy jej powiedzialam ze to jest chore, co jej sie stalo. a ona z taka agresja zaczela mnie wyzywac ;/ powiedzialam jej tylko ze jest wredna, bo nawet nie wiemo co chodzi. a ona: to zamknijmorde i sie do mnie nie oddzywaj . z kim ty myslisz ze rozmawiasz? ;/ prodia poprostu ;/ i jej powiedzialam ze ma sie do mnie nie oddzywac i wyszłam zmojego pokoju ;/

Gość MarinkaSd19
najlepsze było to ze gdy zmywała podłoge koło moim nóg pierdolneła mi taki teks....jak nie przestaniesz zmieniac zużytych podpasek to skończy sie internet i koleżanki ...ja jej na to ...przeciez zmieniam...na co ona ...to co tak koło ciebie śmierdzi rybami...szok...

Gość MarinkaSd19
nawiasem (nie mam balaganu w pokoju) ;/ a na wycieranie podłogi nie mam czasu dziennie bo mam szole ;/ ;/ i duzo nauki przed maturą.

Gość MarinkaSd19
o podpaskach to podszyw. to nie prowokaja chociaz moze tak brzmi ;/ glupia sytuacja. nie?

Gość MarinkaSd19
powaznie sie martwie!!!!!!!!!!!!1111 :((

Gość kokolala
jakieś obowiązki wypada mieć. mama mogła być czymś rozdrażniona --ma do tego prawo ,jak się uspokoi koniecznie z nią porozmawiaj ---jesteście rodziną i trzeba się wspierać.....

Gość MarinkaSd19
tylko co ja jej mam powiedziec:( o czym porozmawiac ;/ ona stwierdzi znowu ze nie ma tematu. staramsie jakmoge a ona mnie traktuje jak szmate. jak sie wyprowadze chyba nawet nie bede miala ochoty jej odwiedzac. a w rodzinie tak nie powinno byc:(

Gość MarinkaSd19
powiedzcie... czy wasze mamy tez sie zwracaly kiedykolwiek do was w ten sposob!?? bo okej...chodzby i miala o co... to tak nie wypada troche zeby 50letnia kobieta tak sie oddzywala. bo sprawa sie rozwiaze...a opinie w moich oczach juz bedzie miala jaka bedzie miala... ;/

Gość MarinkaSd19
???????????????????????

Gość toatlme17
no powaznie nie przystoi... reprezentuje marny poziom ;/

Gość dbbfbf
Hehehehehehe! Jakbym o mojej mamie czytała. :) Nie martw się, autorko tematu, poprawią się wasze relacje gdy się wyprowadzisz.

Gość MarinkaSd19
dbbfbf oo...jednak nie jestem osamotniona z tym problemem ;/ powiedzcie teraz mam sie do niej nie oddzywac tygodniami! jakostatnio ? to bez sensu :(

o, matko na wysokościach... kup swojej seniorce jakiś preperat na uspokojenie dziewczyno.... i ignoruj ją DŁUGI czas.... żeby swoje dziecko dz...ką nazywać...

Gość ooooooooooooooooojjjjjjjjjjj
twoja mama ma imie na J?pytam bo znam taka porywcza pania........