Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistycznynielad

NIE wiem co mi jest...

Polecane posty

Gość mistycznynielad

samotnie mi. moj chlopak zaczal pracowac, od paru dni. nei ma czasu sie odezwac, po czesci go rozumiem. mam ochote do niego napisac, serce mi szaleje, denerwuje sie. czekam az napisze, chce sie z nim spotkac, mam zle przeczucia.boje sie ze niedlugo powie mi ze juz nic do mnie nie czuje. boje sie kazdej minuty, kazdego dnia. chce mi sie plakac, czuje sie przegrana :( bo pokazalam mu, ze mu na nim bardzozalezy. zaczelismy 5 miesiac bycia razem, a ja nie wyobrazam sobie bez niego zycia. CO zrobic z moimi przeczuciami. ciagle mi sie sni, ze sie calujemy, mowi ze jest zakochany, przytula mnie. MAm zle przeczucia :(

Gość mistycznynielad
co chwila patrze na telefon, nic nie ma. jestem starszna panikara :((

Gość mistycznynielad
chcialabym żeby przestał pracować :( czy mam mu kazać rzucić pracę? chcialabym żeby miał duzo pieniędzy i nie pracował... tak bardzo go kocham :(

o matko wyluzuj bo naprawde cie zostawi jak bedziesz taka zaborcza. daj mu odetchnac..

Gość Umbrella_bella
przestań:) On teraz z inną na kawie siedzi albo gada z nią na gg lub komórkę:) Jak nie poswieca czasu tobie.znaczy ze zajety problemami innej:) stare jak swiat