Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poytam sie wlasciwie

dlaczego wszyscy sie tak pluja o ta figure

Polecane posty

Gość poytam sie wlasciwie

jakas nagonka widze jest na szuple kobiety:O ze niby glupie i wogole beznadzieja same tipsiary:O moze byc i szczupla i normalna i fajna i interesujaca i inteligentna np ja;) nie lubie sie chwalic ale moze choc troche obale ten wasz mit Jestem szczupla wysoka blondynka o zielonych oczach,mam 175 cm wzrostu i waze 55 kg, studiuje prawo,nie nosze tipsow,nie ubieram sie wyzywajaca, nie jestem wulgarna, nie puszczam sie ,chce miec faceta normalnego nie jakiegos koksa napakowanego pisze to bo przeciez taki wariant tez przyjmujecie ze wiekszosc szczuplych i w dodatku blond to juz tylko bmw z karkiem obok. Da sie byc szczupla i normalna dziewczyna?da sie i zareczam wam ze takich jak ja jest mnostwo kobiet,dlatego nie zakladajcie wiecej takich bezpodstawnych tez bo mozna sobie pomyslec tylko jedno,ze wyglaszaja je kobiety puszyste ktore sa zazdrosne...ja osobiscie nie mam nic przeciwko takim kobietom,puszyste tez moze byc piekne.

Gość jesteś zarozumiała
Nie zauważyłaś?

Ok, to wszystko to stereotypy. Szczupla i ladna nie znaczy, ze glupia a gruba nie znaczy, ze leniwa i flejtuch, te nagonki sa kompletnie bezpodstawne!

Gość kobieta 24
a ja jestem "szkieletorem"-jakbyście mnie pewnie nazwały,tylko ciekawe,ze skoro to takie obleśne to czemu na ulicy ciągle widzę zawistne spojrzenia babek?? i wiecie co? to cholernie poprawia mi samopoczucie,bo zawiść to najlepszy komplement.