Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistycznynielad

BRAK ORGAZMU

Polecane posty

Gość mistycznynielad

jeszcze nigdy nie przezylam orgazmu pochwowego. mialam juz 2 partnerów z ktorymi uprawialam sex. z jednym - kompletna porazka z drugim, obecnym tez. za zadnym razem nie osiagam orgazmu. Czy ktos tak mial? co jest ze mna nie tak?

Gość AirMax
może za mało się starają.

Gość za bardzo si stresujesz
wyluzuj, przestań o tym myśleć, pomyśl o pożądaniu podczas sexu, powiedz kochankowi, zeby ci świntuszył i mówił jak cie bardzo pragnie, a na pewno będzie dobrze achaa i pozycja na jeźcca jest chyba najlepsza na osiągniecie go

Gość za bardzo si stresujesz
sory za błedy

Gość buuuuuuuuuuhehehe
ja juz mialam 3 partnerow i nic...juz chyba o nim zapomnialam bazuje tylko na lechtaczkowym moze tego pochwowego w ogole nie ma??

Gość ja teżżż
nigdy nie miałam :( a zauważyłam, w ogóle poza momentem \"wejścia\" nic praktycznie nie czuję :(

Gość enterrr
ja tez nigdy nie mialam oragzmu pochwowego i tez nic nie czuje podczas seksu. czy wy macie wogole ochote na seks jezeli nie sprwia on wam przyjemnosci?

Gość ja teżżż
różnie, czasem w ogóle nie mam ochoty, a czasem zdarza mi się, ale że tak powiem -- szału nie ma;/

Gość ona 19..
fakt.. ja tez pochwowego nigdy nie mialam.. :( jak to zmienic? :(

Gość ona 19..
no a ja wlansie uwielbiam seks. choc oczywiscie bywają chwile gdy zupelnie nie mam ochoty.. ale lubie seks, lubie igraszki.. ale orgazmu brak.. :(

Gość enterrr
ona 19.. - mama wrazenie ze tego nie da sie zmienic

Gość ona 19..
enterr.. nnie załamuj mnie.. całe życie bez prawdziwej rozkoszy? :(

Gość enterrr
ona 19.. ale kazdy jest inny:) masz kochajacego chlopaka?

Gość ona 19..
no wlasnie nie.. od 2 miesięcy sama, za bardzo zranił, abym mogła byc z innym :( ale tak szczerze mówiąc, to on w łóżku był beznadziejny.. enterr a jak u Ciebie wyglądaja te sprawy? :)

Gość enterrr
ona 19.. widzisz to u ciebie moze sie jeszcze wszystko zmienic. ja mam chlopaka , jestem z nim 4 lata i naprawde seks mi sie nie podoba, nie mam na to ochoty, panicznie boje sie zajscia w ciaze i to jest glowna przyczyna.

Gość ona 19..
to nie lepiej zainwestowac w dobra antykoncepcję? myślałaś o zastrzykach hormonalnych [osobiscie strasznie sie na nie najarałam, choc jeszcze nie zaczęłam stosowac] enterrr.. współczuję.. ale jak jest z Twoim facetem? on Cie podnieca, potrafi sprawic Ci przyjemnosci? czy chodzi tylko o pochwowy orgazm? kochacie się? bo moze to przez jakąś barierę emocjonalną.. z byłym byłam ponad rok i byłam gotowa juz zrezgygnowac z tego orgazmu.. a teraz chyba ciesze się ze stało sie tak jak stało.. moze następny bedzie przyjemniejszy i czulszy? :P

Gość enterrr
Myslimy nad dobra antykoncepcja. A te zastrzyki hormonalne... Nie za dobrze o nich slyszalam. Dowiedz sie wiecej na ich temat bo naprawde nie warto ryzykowac. Nasza antykoncepcja to prezerwatywa + globulki + stosunek przerywany takze mysle ze nie jest tak zle. Moj facet jest bardzo czuly, kocha mnie i sie stara, nie mialam nigdy orgazmu pochwowego i szczerze powiem ze nie zalezy mi na tym az tak bardzo, moge bez tego zyc, najgorsze jest to ze prawie co miesiac wpadam w histerie , nie zycze nikomu... Takze jak widzisz wina lezy po mojej stronie... U ciebie jeszcze nic straconego :) Troche sie za duzo rozpisalam :P

Gość ona 19..
och.. wyłączył mi się net ;/ i wszystko od początku pisac.. to fakt, jesli facet jest czuły kochający to nie mozna go za to winic.. ale może u was twki problem w stosowaniu prezertwatywy? słyszałam o takich przypadkach, gdzie własnie ona uniemożliwaiała orgazm, nie dawała tak dużej satysfakcji seksualnej jak nagi cżłonek [zreszta sama tez jestem zdania, ze bez gumki o niebo lepiej :P] a moze jednak powainnas zmienic tą antykoncepcję.. skoro mowisz o strachu.. to moze jestes za mało rozluźniona.. myslisz o konsekwencjach,a nie o przyejmnosci.. nie czerpiesz tego, czego Twoj męzczyzna chce Ci dac.. ehh.. wy tu 4 lata ze sobą, a ja sie wypowianam.. niedoświadczona taka ^^:P pisz pisz.. :)

Gość mistycznynielad
no ja dzis znowu po sexie i nic... chcialam sie skupic, czasami podczas sexu mam dreszczyki, czasami az lzy leca, bo czuje go we mnie. ale orgazmu nie mam :< zawsze udaje:( bo jemu zalezy zebym miala orgazm, dla niego to wazne.

Gość mistycznynielad
my tylko na prezerwytywie lecimy... kiedys przerwala sie :( mial orgazm i wytrysk we mnie. kupilimy tabletki do 72h. a ostatnio bez prezerwytywy... bardzo nam sie podobalo bez, i po maturze zaczynam brac tebaletki ;)

Gość aaa moze
po prostu podnieca cie co innego??jakby cie tak wzial zdecydowanie??a nie tylko "kochal" sie z toba?? ja nie mialam wtedy jak traktowalam go jako kolege, nie dzialal na mnie wcale:O innym razem,jak wiedzialam ,ze to wyscigi:Okto pierwszy ten lepszy, a on po wszystkim zostawial mnie :O wiec wtedy nie zdazylam:O jak sie tez ktos masturbowal,to tez ma jakis udzial w tym problemie...

Gość enterrr
Dla mnie nie ma seksu bez prezerwatywy :D Nigdy tego nie robilam bez gumki , taki typ. tak dokladnie jest - podczas seksu mysle o konsekwencjach a nie o przyjemnosci, mysle tylko o plemnikach ktore chca mnie zaplodnic , to wydaje sie smieszne ale tak jest. Jak juz wczesniej wspomnialas mam blokade emocjonalna i nie wiem czy kiedykolwiek przekonam sie do seksu. Moze jak uwierze w antykoncepcje :)

Gość mistycznynielad
z nim nie mysle o wpadce. jest mi z nim bardzo dobrze.

Gość ona 19..
no to Twoj problem mamy roziązany :) zapisujesz sie do ginekolgoa, rozmawiasz z facetem, kupiejsz to co odpowiada, i heja w łóżku z ukochanym :) troszke wiary w nowoczesną medycynę ! i serio.. bez gumki o niebo lepiej! :) powodzenia enterrr!

Gość mistycznynielad
ale slyszalam ze jak sie bierze tabletki, moze byc sie nieplodnym :o

Gość enterrr
mistycznynielad byloby mi to nawet na reke :)

Gość mistycznynielad
czemu?

Gość enterrr
Napisalam ze boje sie zajsc w ciaze i nie chce miec dzieci. Ale daleka jestem tez od brania tabletek bo duzo zlych opinii sie o nich naczytalam