Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm..moze byc mareczkowa

oboje zbyt niesmiali

Polecane posty

witam wszystkich jest chłopak,który mi sie bardzo podoba, ja mu sie podobno tez tylko jesteśmy zbyt niesmiali zeby zrobic ten pierwszy krok...zresztą widzimy sie tylko na korytarzu w szkole (mamy po 17 lat)...macie jakies pomysły co zrobic lub jak go 'popchnąc' do działania?? bo jak na razie uśmiechy nie pomagają...

nikt nie ma pomysłów??:(

Gość Umbrella_bella
z zycia wiem, ze jesli facetowi bardzo podoba sie kobieta to pokonuje niesmiałosc:) jak mołgby stracic cos na czym mu zalezy:)

nom, moze troche starsi, bo z doswiadczenia wiem ze tacy 16-17 latcy są baaardzo niesmiali

please, niech sie ktos wypowie

miałam podobny problem. w szkole często widywałam jednego chłopaka, na początku wydawał mi się strasznie brzydki, nawet nie wiem kiedy zaczął mi się podobać. właściwie to nie jestem nieśmiała ale przy nim dosłownie wysiadałam. 😠 a on jest bardzo nieśmiały... :-) ale wiem, że też mu się podobam :-) w końcu się przełamałam i podeszłam. musiałam, bo to był jego ostatni dzień w szkole (zakończenie dla 3 klas) właściwie skończyło się na jednym zdaniu... 😡 ale teraz już wiem, że to może się udać i mam jeszcze szansę. :p pierwszy krok nie jest taki straszny jak się wydaje. tylko przez chwilę robi się słabo i ciemno przed oczami :p

bez obrazy, ale takiej idiotki z siebie bym zrobić nie mogła:P tym bardziej ze on zawsze chodzi przy kumplach

no wiesz co??!!! nie zrobiłam z siebie idiotki!!! 😡 to wyglądało spontanicznie, po prostu rzuciłam mu drobny komplemencik, jak koło niego przechodziłam :-) ale ja miałam łatwiej, :p bo stał sobie sam :-) (jak zwykle :-( )

ale ja chyba jestem niestety zbyt niesmiała na komplemencik...:(

Gość sok jabłkowy17
Mi też sie podoba chłopak ze szkoły tylko nie wiem jak zagadać żeby nie wyglądało że sie narzucam i nie zrobić z siebie idiotki kurde ale on wydaje sie fajny ????jak go poderwać help ja sie nie odwarze w sumie załatwienie numeru to nie problem tylko jak zagadać i być pewna siebie ?????

Gość upupupup

Gość blehhhhhhhh
miałam tk samo, wydawało mi się ze jest nieśmiały, po czym okazało się ze jest całkiem pewny siebuie tylko ze mnie ma gdzies

\"ze jesli facetowi bardzo podoba sie kobieta to pokonuje niesmiałosc\" o ile nie jest chronicznie nieśmiały... jeżeli miałby problem ze zwykłymi kontaktami to ty myślisz, że będzie do dziewczyn podchodził :D więc mniej autorytarnych wypowiedzi :P

nie wiem co zrobie...musze cos zrobić tylko nie wiem co...no kurde dajcie jakieś pomysły