Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna intelektualisty

Czy macie kompleksy względem swoich facetów??

Polecane posty

Gość Dziewczyna intelektualisty

Wiem, to głupie... Ale jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka. Od razu mi zaimponował - inteligentny, szalenie dowcipny, błyskotliwy, do tego nawet fizycznie w moim typie. Okazało się, że oboje poczuliśmy przyciąganie, no i zaczęliśmy się spotykać. Okazało się, że on jest cudowny pod każdym względem - każdym! I do tego twierdzi, że jestem cudowna i mnie kocha. A ja nie jestem cudowna i myślę, że muszę sobie jeszcze na niego zasłużyć. Ćwiczę jak głupia i prawie nie jem, żeby schudnąć i wyglądać atrakcyjniej, ostatnio zemdlałam, na szczęscie nie przy nim. Ale jeszcze gorzej jest w kwestii, ujmijmy to, intelektualnej. On jest tak piekielnie oczytany i ma taką ogromną wiedzę, że wymiękam. Czytam po nocach książki - klasykę, jakieś podręczniki o filozofii i inne pierdoły, ściągam sobie mądre filmy, płyty zespołów, o których wcześniej nawet nie słyszałam i słucham, obrazy w necie oglądam, ale już nie mogę - do matury się nie uczyłam nawet w dziesiątej częsci tego, co teraz, o sesji nie wspominając... Tak strasznie nie chcę, żeby on miał głupią dziewczynę. Niby nie jest jakoś tragicznie, nie zdarzyło mi się zrobić przed nim z siebie totalnej idiotki, ale boję się, że on się w końcu zorientuje, jak mam pusto w głowie i mnie rzuci. Ma któraś tak??

Gość Umbrella_bella
strasznie głupie. Badz sobą:) Moze kocha cie za twoj wdziek, czar smiech a nie za cytaty z ksiazek.

Ja co prawda nie mam faceta, ale to uczucie często mi towarzyszy :P Ale to dobrze, lepsze takie zachowanie niż wiesz - "wyżej sra niż dupę ma"...Głowa do góry, a poza tym skoro tak inteligentny facet zainteresował się Tobą, to znaczy że musisz być wyjątkowa:)

zamiast tracić czas na pseudointeligetną wiedzę naucz sie piec, po mistrzowsku naleśniki, bo jak wiadomo, mądrość ludowa mówi: przez żołądek do serca, tralalalala

Gość twoja_narzeczona
A dlaczego nalesniki? niektorzy lubia sałatke zydowska:P

naleśniki to tylko taka poetycka przenośnia, może się pod tą nazwa ,kryc także dajmy na to sałatka nie tylko żydowska

Gość kobieca wersja Martina Edena
Podziwiam Cie, ze chce Ci sie czytac po nocach itd. :) Jesli jemu tak samo zalezy na Tobie, jak Tobie na nim... no coz, pozostaje mi zyczyc fascynujacego i udanego zwiazku cial, serc i umyslow :)

Gość sunset22
no ja mam kompleksy, bo jest kulturysa i musze też mnóstwo cwiczyć i stale sie pilnować z jedzeniem....żeby mu dorównać wygladem...:P