Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Ponarzekajmy sobie na to, że mamy okres...

Polecane posty

Ja właśnie mam i siedzę zgięta wpół, nie mogąc sie wyprostować...

Gość Antoinette .
i pachnie mi z majteczek świeżą surową rybą

Gość czysta desperacja
wiesz lepiej miec niz nie miec :D

Gość kariera
zapraszam na ( www.kobieta.mojeforum.net ) :)

Gość Ja tez wlasnie mam..
ale na szczescie nie boli mnie brzuch.. Tyle, ze jutro mam impreze i bede sie beznadziejnie czula :/

Gość ja juz czwarty dzień
ale i tak mnie brzuch jeszcze bolał.

musiałam kupić podpaski, bo oczywiście, jak się spodziewałam moich tamponów nie było :O

Gość gmallaal
a mnie sie wlasnie konczy nareszcie :)

Gość ja mammmm
tez..

Nienawidzę mieć miesiączki. Czasem mi się wydaje, że te plemiona gdzie wysyłają dziewczyny z okresem do lasu mają trochę racji. Chętnie bym się gdzieś w lesie połozyła w lesie na 5 dni i krwawiła spokojnie na ściółkę :)

Gość Antoinette .
a potem kazała bym by do tego lasu przyszli mezczyzni i zaczeli sie inhalowac tego okresu rybią woniom

Gość okres to zło
:o

Mnie tak boli kręgosłup ze nie moge sie wyprostowac,pozatym włosy wypadaja mi garsciami ,czuje sei brzydka,gruba i wogle,ide sie powiesic :(

mnie najbardziej wkurza to ze musze cwiczyc na zajeciach wychowania fizycznego :P

Gość joelle24
ja w ogole nie znam pojecia PMS - nigdy chyba tego nie mialam, kiedys jak mialam okres, tak do 3 dnia to nei bylo mowy o wyjsciu z domu na impreze, potanczenie czy cos, bo miałam potop w gaciach, teraz juz jakos przywyklam i chyba mam mniejsze krwawienia niz pare lat temu. ile zwykle trwa wasz okres? u mnie to jest 5 dni

ooo ja tez mam okres :D ale raczej jestem wtedy poddenerwowana niz mnie cos boli (tylko 1i 2 dzien ale garsc tabletek i jest spoko) poza tym dzisiaj mam tylko dola i pije wlasnie 3 piwo :o

Gość enterrr
6 dni a potem jeszcze 3 dni plamienia

ja wprawdzie jeszcze nie mam, ale mam dziś dostać i noc też miałam wesołą... i narzekam

Gość joelle24
u mnie kiedys trwal 10 dni i wiecej, ale to byly moje pierwsze miesiaczki i chyba dlatego tak dziwnie, najgorsze byly lekcje wf i basenu

wiecie co...jak nie miałam okresu to sie balam i mowiłam ,,niech mnie rozerwie,ale niech w koncu bedzie\'\' a teraz mnie naprawde rozrywa i mam dośc...niech sie w koncu konczy.

u mnie to 4-5dni,ale chyba bede musiała isc do lekarza.Pierwszy dzien za kazdym razem jest straszny,nie dośc,ze strasznie mocny,to jeszcze cholernie boli...az sie ciemno w oczach czasami robi.

A może miałyście jakieś nieprzyjemne sytuacje związane z okresem? To się trochę pośmiejemy z cudzego nieszczęścia ;)

mi osobiscie sie nic nie zdarzyło,ale kiedys dziewczyna wychodziła ze sklepu,miała białe spodnie a z tyłu czerwona plama;)

Gość joelle24
no mi osobiscie nigdy sie nie zdazylo,jestem strasznie ostrozna kiedy mam okres, najgorsze jest kiedy usiade a po dluzszym siedzeniu trzeba wstac - i wtedy czujesz jak sie z ciebie leje :/ wtedy taka prawie poł zgieta lece do najblizszego kibla. nie rozumiem niechlujnych dziewczyn, przyszla do mnie kiedys kumpela, miala okres, i byla w krotkiej spodniczce, usiadla mi na kanapie z nogami pod brodą, patrze a tu przeciekają jej gacie :/ albo nie rozumiem lasek ktore podczas okresu w ogole nie myją okolic intymnych (!!) bo to podobno niezdrowe sie podmywac podczas okresu!! jakie zacofanie. inna historia, to taka,ze mam kumpele, ktora kiedy ma okres i idzie sie zalatwiac zawsze odkleja podpaske z gaci, sika i nastepnie tą samą przykleja z powrotem, tylko nie rozumiem po co to robi

Najgorszy koszmar :) Ja zawsze jak siedzę na wykładzie 1,5 godziny, to boję się że jak wstanę to będę miała plamę. Choćbym nie wiem jak była zabezpieczona, to i tak mam obawy :)

ale nigdy nie załozyłabym białych spodni czy spodnicy gdy mam okres...no zgadzam sie...najgorzej jak sie długo siedzi i trzeba wstac.Jeszcze takie uczucie zawsze mam,ze przeciekło...

Gość joelle24
ja mam tak samo :) na szczescie na moim wydziale jest chyba z 15 toalet na kazdym pietrze,wiec zawsze mam blisko ;)