Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idziunia tez ma pytanie

czy test mnie oszukał?

Polecane posty

mam pytanie , uprawialam wczoraj sex z chlopakiem , zsuneła nam sie prezerwatywa , ale wytrysku nie mial , ale jak wiadomo w tym plynie tez sa plemniki :( , zrobilam dzis test i wyszedł negatywny , czy test mnie oszukal

a jaki test jest najlepszy? ja zrobiłam AMIL

Gość test na główę zrób

CHCE POWTÓRZYC TEST a jaki jest najwiarygodniejszy ? chodzi mi o firme

Gość bla bla blabla_
jak mozesz robic test 1 dzien po stosunku???????? ile masz lat dziewczynko???? to ze podstaw z biologii nie masz to widze, ale zadziwia mnie, ze instrukcja od testu tez okazala sie dla ciebie zbyt trudna i niezrozumiala... dziewczynko zajmij sie lepiej lalkami...

Gość 70 D
wiarygodnie to test da Ci odpowiedź za tydzień Chcesz być 100% pewna - zrób badanie krwi, ale wg mnie to wyrzucone pieniądze...

Myślenie nie jest Twoją mocną stroną Jeśli sex to zabezpieczajcie się porządnie Test ciążowy dobrze robić z porannego moczu ale co najmniej po tygodniu ew. dwóch Ach nie chce mi się tłumaczyć już na taki milionowy temat

mam 15 lat , czytalam ulotke ale niewytrzymam tyle dni , zeby zrobic test , a pozatym słyszałam jak ciocia kiedys mówiła mojej mamie ze teraz są testy ze odrazu wskążą ciąże , wiec se pomyslałam ze moge zrobic na nastepny dzien

70 D dlaczego test to wyrzucone pieniądz , na ulotce nic niepisało zeby pobrac próbke krwi... pisało tylko o moczu..jak mam zrobic test z krwi? , skoro krew jest czerwona to kreski niezobacze, a jaki jest najlepszy test? bo chce zrobic znów

Gość bla bla blabla_
nie no idziunia, powalasz mnie na ziemie i wiesz co ci powiem - ze na 100% jestes w ciazy. nie rob juz testow bo wszystkie oszukuja. a dlaczego to wyrzucone pieniadze??? a to dlatego, ze musisz juz szykowac wyprawke i na to lepiej oszczedzaj. jejku, skad sie biora takie klientki jak ty... ja w to nie wierze. to musi byc prowokacja

mój chlopak powiedzial ze w tym plynie tez sa plemniki :(

Gość 70 D
A sama chcesz sobie zrobić ten test krwi?????? Matko Boska!!!! Wyrzucone pieniądze, bo w ciązy nie jesteś!!!! Chesz współżyć - poczytaj o antykoncepcji, idź do ginekologa, ale 15 lat to zdecydowanie za mało na seks!

jednak jestem w ciazy? zalamuje sie .:(

niezrobie nigdy testu z krwi bo sie boje , mam se rozciac skóre i pobrac krew , na ulotce pisalo ze mocz a nic o krwi , dziasiaj jadłam kiszone ogórki i ciastka . niewiem co mam zrobic , mama nie moze sie o tym dowiedziec , chlopak jest z innej wiary:(

Gość bla bla blabla_
domowy test ciążowy, który jest do zakupienia w aptece i służy do samodzielnego wykonania. Przed jego wykonaniem należy bezwzględnie zapoznać się z instrukcją jego wykonania. Uważa się, że w około 90% dodatni test ciążowy świadczy o ciąży. W zależności od czułości test, wyniku dodatni występuje: * czułość jest mniejsza od 500 IU/l - wyniku dodatniego (czyli wykazania hCG) można się spodziewać 10 dni po zapłodnieniu (czyli u kobiety mającej regularne 28 dniowe cykle, licząc że do zapłodnienia doszło w momencie owulacji czyli 14 dnia cyklu, test będzie dodatni od 24 dnia cyklu, czyli 4 dni przed spodziewaną miesiączką)

Gość bla bla blabla_
nie ma testu ktory dzien po stosunku wykryje ciaze, jest to niemozliwe, bo w tedy nie ma jeszcze w twoim moczu hormonu ludzkiego!!!

a jakiej firmy jest najlepszy????

Gość bla bla blabla_
test z krwi robi sie w przychodni. nie ma mozliwosci zrobienia go w domu. no chyba ze masz swoje laboratorium...

czyli zrobilam za wczesnie test?, a ciotka mowila ze testy szybko wykrywaja wczesna ciaze

Gość mandalinka
witam , czy mozecie mi doradzic,? mam 17 lat uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, bałąm sie ze wpadłam wiec od tamtego czasu zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy zrobilam 7 dni po petingu , nastepny w dniu spodziewanej @, nastepny tydzien po terminie @, nastepny 10 dni po terminie @, nastepne testy robilam potem co pare dni.. WSZYSTKIE TESTY WYSZŁY MI NEGATYWNE , robiłam je odrazu po wstaniu z łozka rano, ale mam objawy ciazowe, boli mnie kregosłup żoładek głowa itd... boje sie ze zaszłam w ciaze zrobiłam 7 testów ciazowych a ten facet mnie zostawil wyjechal na stałe do ameryki, masakra bo on zmienił numer JAK myslicie czy to ciąża???? dodam jeszcze ze on juz nigdy do mnie niewróci

a wystarczy jak zrobie test za tydzien?jakiej firmy sa najlepsze??

Gość bla bla blabla_
mandalinka- spadaj, bo dostalas tu juz 1000 odpowiedzi. nie jestes w ciazy do cholery!!!! a ty idziunia po pierwsze podrosnij troche, bo chyba stanowczo za wczesnie dla ciebie na seks. po drugie tak, zrobilas test za wczesnie. trzeba poczekac conajmniej 7-10 dni. a najbardziej wiarygodny wynik jest w dniu miesiaczki

jak mam powiedziec o tym mamie? jestem zaniepokojona :(

Gość fanka anka
idziunia jestes kretyka taka ze szok po prostu, jak ktos powiedzial idz do lalek, nastepnego dnia test, to juz nei pierwsza taka idiotka ktora pyta o takie sprawy, zastanawia mnie skad bierze sie az takli pomiom niewiedzy polskich nastolatek, przeciez jest o tym mowa w szkole, jest internet a one zamiast poczytac dla wlasnego dobra do wspolzyja nic niewiedzac o własnym ciele, ja jak mialam 15 lat to nei myslalam o seksie, o seksie nalezy myslec wyedy kiedy czlowiek zna konsekwencje tego i liczy sie z nimi, biedne sa polskie nastolatki co neiktore

o zaczęło mnie kopać w brzuchu. Teraz pewnie na pewno jestem w ciąży? I co ja powiem mamie?

wszystkie dziewczyny w klasie maja juz sex za sobą , chcialam wreszcie stracic dziewictwo!!

Gość fanka anka
wiecie co jak tak czytam co niektore wypowiedzi to naprawde zgadzam sie z ewa sowinska ze powinna byc wprowadzona kara za wspolzycie ponizej 18 roku zycial

dzisiaj jadłam ogórki kiszone ale tak zeby mama niewidziala :( jakiej firmy mam kupic test? co wykrywa szybko ciaze?

a co mam zrobić jak zacznę wymiotować na matematyce i wszyscy się domyślą?

dlaczego ktos za mnie tu pisze?