Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tresek wlf

Spodziwam się dziecka z dziewczyną

Polecane posty

Gość tresek wlf

Cudowne to ale ona nie wie o moje przeszłości. Ja mam już dziecko z jedną dziewczyną, ale przez pół roku czasu jak z nią jestem nie potrafiłem się przyznać. Nie płace na tamto dziecko alimentów i nie mam żadnych zobowiązań względem niego. Nie jest to takie ważne zatem, wiec się nie przyznawałem. Ona teraz jest w 7 tyg ciąży i nie mam zamiaru jej tego mówić. Chyba to takiego wielkiego znaczenia nie ma?? Lepiej może jej o tym nie mówić? Czy jednak powiedzieć?

Gość kariera
nie jestes sama zapraszam na ( www.kobieta.mojeforum.net ) :)

Gość nie rozumiem ak mozna nie miec
zobowiazan wobec wlasnego dzicka. Wspolczuje obu dziewczynom a zwlaszcza dzieciom

Gość może masz nieświeży oddech
powinieneś jej powiedzieć...przecież to jest strasznie ważna sprawa...i tak prędzej czy później się o tym dowie i pewnie kopnie cię w duupe bo na to zasługujesz kłamczuchu pieprzony

Gość tresek wlf
Jest to bardziej zawiłe i nie chce mówić. Poprzednia matka mojego dziecka ma kogoś innego i on uważa że to jego. Dlatego nie zostałem pozwany o alimenty. Czasami jednak się z nią spotykam i kochamy sie. Tak dla odmiany. Nie mam zamiaru być nadal z obecną. Postanowiłem sobie poczekać do urodzenia dziecka a później z nią zerwę bo ona mnie za bardzo ogranicza. Wieżę że poznam dziewczynę w której na prawdę się zakocham. Takie związki nie mają sensu, są tymczasowe.

Gość dobrze ze nie z facetem

ja myślę,że powinieneś powiedzieć.Kiedyś to wyjdzie i może mieć pretensje,że to przed nią ukryłeś.

Gość doti 2l2
wiesz jak dla mnie to jesteś pieprzonym gówniarzem i dzieciorobem.Czy wiesz o tym że jest coś takiego jak prezerwatywy?Jesteś samolubem i myślisz tylko o sobie.życze ci żebyś się kiedyś zakochał,a dziewczyna z którą będziesz dała ci porządnego kopa w dupe.Krzywdzisz niewinnych ludzi.