Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolokolopol

pomcy prosze!

Polecane posty

Gość Dolokolopol

Witam serdecznie przed okresem z dziewczyna uprawialismy petting. Okkres spoznil sie 6 dni gdzy sie pojawil byl obfity 1-2 dzien skrzepy z brazowa krwia .3-4 normalny a piatego dnai ustawal. dzis jest dzien po zatrzymaniu okresy Majke starsznie moli brzuch po prawej stronie i na dole czy jest taka opcja ze mogla zajsc w ciaz eprosz eo pomoc za co z gory dzikuje

Gość malinka85
idz z nia do lekarza mozliwe ze ciaza byla ale zostalo poronienie lekarz stwierdzi i to zrobcie jak najszybciej zeby nie miala zadnych powiklan najlepiej zazywac tabletki lub zeli plemnikobojczych wtedy mozecie sie bezpiecznie piescic szkoda zdrowia i martwienia sie niepotrzebnie jak cos to pisz mam ginekologa w rodzinie moze odpowiedziec na twoje pytania lub cos doradzic pozdro

Gość Dolokolopol
Wlasnei ona sie boi isc do lekarza juz taki 2 tydzien mamy cigle w stachu ni epewnosc i wg uspokajam ja wiem ze moze zle zrobilismy kurcze

Gość Dolokolopol
malinka85 wielkie dziki moglbym jakos sie z Toba skontaktowac mailowo lub cos ???

Gość malinka85
moj email katar85@wp.pl idzcie jak najszybciej do lekarza nie warto czekac moze miala skrzepy nie dla tego ze zasza w ciaze ale moze ma jakies zapalenie lub cos innego nie warto czekac i sie bac moze zawsze powiedziec lekarzowi ze wcale okres jej sie nie spoznil tylko ze byla chora brala antybiotyki i dostala skrzepow przy okresie lekarz zaden nie skapnie sie po takim czasie czy byla ciaza czy nie chyba ze bylaby to ciaza okolo 2 lub 3 miesieczna nie czekajcie na nic

Gość malinka85
a jeszcze jedno jak ma mnie niz 16 lat to musi isc z opiekunem lub mama do lekarza lub z kims pelnoletnim

Gość Dolokolopol
ale nie ma teraz takiej opcji ze jest w ciazy? kurcze ona sie boi ja ja uspakajam ale wiem ze napewn jest dobrze

Gość raczej nie
nie sadze zeby to byla ciaza, bo to nie a jej objawy, a raczej wrecz przeciwnie

Gość Dolokolopol
dziekuje za pomoc w razie jkis potrzeb maila mam zapisanegi wiec bede mog sie zwrocic o porade?

Gość mala lekarka
nie ma problemu i za nic sie nie obwiniajcie przeciez kazdeemu moze sie zdarzyc i zyje sie pozniej w strachu nie ma recepty na milosc tysiace polskich rodzin malzenst par ma takie same klopoty jak wy ja tez mialam najwazniejsze to isc szybko do lekarza i miec oparcie w drugiej polowce z mojej strony zycze wam wszystkiego naj naj i zeby byla twoja laseczka zdrowa jak cos to pisz zawsze odpisze pa

Gość Dolokolopol
hehe ja juz tyle przeczytalem forum tyle wsztkiego ze sam kumpla poradzam heheheh dziki za wsztko laseczka juz sie uspokoila nic jutro trzeb asie z nia wybrac gdzies nad wode i odstresowac pozdrawiam i dzikuje

Gość kolezanka romana ....
skrzepy we krwi to normalna rzecz kolego, przeciez sie złuszcza błona śluzowa, a w pierwszych dniach to normalne ze najobfitsze krwawienie