Safal 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 też biorę therm line . W tydzień schudłam 3 kg jem ok 1500 kcal i nie ćwiczyłam:D od jutra ćwiczę i ogranicze do 1000 kcal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrusia Napisano Październik 6, 2009 co myslicie o therm line z allegro?? 120 tabsow za 30 zł?? troche sie boje kupic co myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuziaa22 Napisano Czerwiec 15, 2012 Musze wtracic tu swoje pic groszy:) nie czytalam wszystkich wypowiedzi ale powiem to co na sbie zauwazylam.Mam diete rozpisana przez dietetyka ,pracuje jako niania wiec tyle mam cwiczen co z dwu latkiem i nic wiecej ,ewentualnie trawnik skoszę.Stosowalam ten suplemet diety przez 3miesiace przy tej djecie i nie powiem czyja to zasluga czy diety czy suplemetu ale zjechalam 20kg i dosc :):) wiec moze warto sprobowac wlasnie w ten sposob trzymajac sie zalecen lekarza i majac taki jeszcze spalacz .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2014 Szybki metabolizm to klucz do sukcesu. Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo zgodne z naturą. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elinina Napisano Marzec 25, 2014 No nie, ja przerwałam, a trzeba jeszcze brać po tym jak już się schudnie? Trzymam swoją wagę, mam nadzieję, że efektu jojo nie będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach