Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nyks

Co ze mną jest nie tak?

Polecane posty

Gość Nyks

Wiem takich postów pewnie są już tysiące, ale naprawdę jestem już totalnie zdesperowana... I proszę, nie miejcie mnie za durną natoletnią lolitkę, przez którą przemawiają buzujące hormony... Mam 18 lat, podobno jestem ładna, zgrabna etc., dbam o siebie, jeśli chodzi o ubrania, zawsze ubieram się kobieco i (mam nadzieję) ze smakiem. Mam swoje pasje, zainteresowania, myślę, że mam o czym rozmawiać z ludźmi... Uwielbiam tanczyć i często słyszę komplementy, że nieźle mi to wychodzi... Jedyny problem to nieśmiałość w stosunku do płci przeciwnej, być może dlatego, że po prostu nie mam totalnie żadnych doświadczeń na tym polu... Gdy jestem na imprezie dziewczyny dużo brzydsze i gorzej tańczące ode mnie są proszone do tańca, ja zawsze zostaję na parkiecie sama...:-( Nie wiem, może faceci się mnie boją? Może jestem za wysoka, może wstydzą się ze mną tańczyć? Nie wiem już, co o tym myśleć, chłopaka też nigdy nie miałam, kurde, no... Boże, aż głupio mi pisać ten post, ale jednocześnie nie wiem komu się zwierzać z takich rzeczy, koleżanki by mnie nie zrozumiały, bo one nie mają takich problemów... HELP:-(

Gość ttttttttwa
daj foto, powiemy ci czy koleżanki cię z grzeczności nie okłamują

Gość Nyks
aha i czy ten garb na moich plecach może mieć coś wspólnego z tą sytuacją ?

Gość boniewiem
nie badz glupia,nie dawaj,chocbys byla cud-pieknoscia i tak ci tu zjada zawistnicy podli:)

Gość kariera
zapraszam na ( www.kobieta.mojeforum.net ) :)

Gość ttttttttwa
wypierrrdalaj z tym durnym forum kurrrwo, nie rozumiesz jak sie do ciebie mówi niedojeebie jeden?

Gość kariera
jak coś ci się nie podoba, to nie patrz brzydalu niedorobiony hahaha

Gość ttttttttwa
śmiejesz się ze swojego własnego tekstu? :o

Gość kariera
taka z ciebie tempota że nie wiesz z kogo się śmieje hahaha brawo inteligencja to ty nie grzeszysz TEMPOTO JEDNA

Dobra, przepraszam bardzo, że nie jestem grubą, niedomytą nastolatką z tłustymi włosami, słuchającą Dody i Blogu jakiegośtam...:-(

Ktoś si pode mnie podszył, więc zabezpieczam nicka hasłem... Ech...:-(

Gość ttttttttwa
tEMpy? nie znam takiego słowa. Popisałaś się inteligencją, że hoho. ps: zapraszam na www.kotlety.mojeforum.net :)

Gość kanciastoportkowa
a ja mysle, ze poprostu sie ciebie wstydzą...jak dziewczyna ładna, madra i w ogóle cacy to myślą że jak dla nich za fajna i nie mają u takiej szansy albo ich wyśmieje

Gość kariera
Jak wejdziecie na moje forum to wam pokoze moje cycory

Gość witaj cezarze
moze masz "odpychającą " mine? czasami tak jest , ze jak nie czujesz się pewnie mina odzwierciedla Twoje poczuce bezsilnosci. Staraj się jak najwiecej us miechac , badź pogodna i bardziej pewnma siebie. NIby nic a jednak przyciąga ludzi.....

Gość kariera
Z INTELINENCJąĄ TO NIE MA NIC WSPóLNEGO kazdy człowiek jak się śpieszy, często się myli, a ty nie łap za słówka, bo wiele byków swojego autorstwa znajdziesz na tym forum... :P a skoro jedyne co potrafisz to obrażać innych, to faktycznie jak dla takiego wisiura jak ty warto stworzyć coś noewgo tempoto

Może rzeczywiście chodzi o minę... Jestem nieśmiała w stosunku do chłopaków, więc ciężko mi się naturalnie uśmiechać szczególnie do nieznajomych...:-( No, ale dzięki za radę, postaram się.:-)