Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Praying Mantis

Słabe kobiety

Polecane posty

Gość Praying Mantis

Dlaczego wiele kobiet, nie potrafi uporac sie z samotnoscia w zwiazku? Dlaczego tak wiele podporzadkowuje sie swoim facetom, robi rzeczy, na ktore wcale nie ma ochoty, zgadza sie tylko po to aby Jego zadowolic. Pozwala chodzic na piwo, imprezy ze znajomymi, sama siedzac w domu i zamartwiajac sie czy aby na pewno on tam nic zlego nie robi , nie majac odwagi, aby powiedziec, ze chce sie tam wybrac z nim. Udaje, ze jest wszystko w porzadku, tylko po to, zeby, zeby On twierdzil, ze ona jest niepoprawna optymistka, podczas kiedy ona to dusi wszystko w srodku. Dlaczego, tak wiele z nas nie mowi, ze kocha, bojac sie , ze nie uslyszy tego samego?

Boimy sie zaczynać wszystkiego od poczatku, a tym samym akceptacji nowego partnera. Jednak uwazam,ze trzeba otwarcie mówic o swoich uczuciach i odczuciach. Szczera rozmowa to podstawa zwiazku, niestety u nie tego zabrakło:( Teraz po 5 latach zwiazku,zostaje sama. Nie potrafie sie z tym pogodzić!;(

Gość Praying Mantis
Czuje sie zazenowana swoja wlasna glupota. Moj facet nie potrafi okazywac uczuc, nie mowi o nich. Ostatnio stwierdzil,ze jak jest dobrze, to nie trzeba o tym mowic. Ja na potege potrzebuje rozmawiac, o swoich marzeniach, pragnieniach, uczuciach , o tym co mnie boli, a nie o tym co akurat bedziemy ogladac w telewizji.

Gość asdfds
hmmm wiesz mozna to samo o facetach napisac... poprostu sa ludzie i sa kalofyfery

Gość 5ofm
"Boimy sie zaczynać wszystkiego od poczatku, a tym samym akceptacji nowego partnera." lepiej siedziec w nieudanym zwiazku?

Ja lubie jak mój facet pifkuje -ba wręcz jestem szczęśliwa sama ze soba -Myśle ,ze nie masz własnych zainteresowan i zyjesz jego zyciem a nie swoim . ja uwielbiam być z kolezankami i też nie byłabym zadowolona abym swojego tobołka ze soba musiała ciagać

Po co zaczynać coś co i tak sie skończy w lawinie niepotrzebnych słow? Bycie samotnym w związku to powolne umieranie własnego ja,dla dobra niby partnera.Mylimy przyzwyczajenie z miłością.Poprostu.

Gość Anna Bella
to nie są słabe kobiety. To są leniwe wygodne kobiety:) zobaczcie sami..ja kilka takich znam/znałam.