Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KoszykMalin

Coś co zrobiliście i nie chcielibyście żeby ktoś sie dowiedział o tynn

Polecane posty

Gość ona 19..
tak mowiecie o kobietach.. jestem ciekawa jakby to ona tą mientek zrobiła..mmm.. narobiliście mi smaczku :P

ona 19 >znajdż jakąś koleżanke < jeśli nie masz kuzynki> o podobnych \"zainteresowaniach\" i spróbuj;)

oj to nie takie proste koszyczku, uwierz mi. doesn't happen "just like that". no chyba ze ja zle szukam czy cus :O

Gość ona 19..
no wlasnie.. to nie takie łatwe.. :( szkoda ze tylko w internecie ludzie są tacy odważni.. a fantacje sie marnują :( :P

ona 19 a ty co zrobiłaś takiego naj hmmmmm ciekawego w życiu ale nikomu byś w realu się nie zwierzyła?;)

Gość ona 19..
no wlasnie nic hardcorowego nie było.. a szkoda.. :( może czas to zmieni..

Gość kwiecien
no dobra ja tez napisze bawilem sie cipka siostry i co jestesmy normalni chyba ;)

Gość czerwona_pomarancza
hmm... ja tez kochalam sie z kuzynka (nie jeden raz), kiedy zrobilysmy to po raz pierwszy ja mialam... -14, a ona -13 lat :P zawsze bylysmy i pozostalysmy zboczone i niekonwencjonalne :) a tak poza tym uwielbiam sie zadowalac w nietypowych miejscach i sytuacjach... kiedys masturbowalam sie przy mojej starszej siostrze, robilam to pod kocem, ale ona to zauwazyla i mi wygarnela, ze jestem nienormalna :P glupio mi bylo, ale orgazm mialam wprost nie z tej ziemi, polecam :D innym razem masturbowalam sie widzac, jak moj kuzyk robi to ze swoja dziewczyna (spalismy w jednym, ogromnym pokoju), oni byli przekonani, ze spie... orgazm byl po prostu cudowny :) wiele takich przykladow moglabym wymienic... teraz tez moja reka siega w kierunku ud :P pozdrawiam ;);)