Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość undermakerka

strach przed sexem

Polecane posty

Gość undermakerka

kocham go ale boje sie isc na całość:o nie wiem ile on jeszcze tak wytrzyma... czy facetom naprawde ak zalezy na dziewictwie?

Gość na Ruskiej robią ładne zdjęcia
a czego sie boisz?

Gość undermakerka
ze przestane byc dziewica i on przestanie mnie szanowac...

Gość Zlotowlosa Kobieta
ja tez sie boje tego

Gość undermakerka
:(

Gość sensique
o dokladnie mam tak samo...

Gość na dziewictwie
to zależy starym zboczeńcom i szczylom co pipy na żywo nie widzieli

Gość Holly Evil
Uważasz, że utrata dziewictwa jest równa z utratą szacunku ze strony partnera??? Przecież to ma być wasza wspólna decyzja... No chyba, że jesteś z jakimś łowcą dziewic, który zalicza dziewczyny i je zostawia...

Gość Holly Evil
A poza tym to ile masz lat i ile jesteś ze swoim chłopakiem?

Gość undermakerka
mam 29 lat, jesteśmy para od 5 lat :(

Gość Holly Evil
To raczej po tylu latach bycia razem zdążyłaś poznać już swojego faceta...I zapewne szanujecie się jako ludzie i jako partnerzy. Moim skromnym zdaniem czas skonsumować związek, chyba, że czekasz z tym do nocy poślubnej?

Gość Holly Evil
A Twój facet jest może prawiczkiem?

Gość undermakerka
to wyzej to podszyw:o mamy po 23 jestesmy razem rok

Gość undermakerka
a on jest prawiczkiem

Gość Holly Evil
Wręcz uwielbiam popierdoleńców podszywających się pod inne osoby :P Takie zachowanie wskazuje na niskie poczucie własnej wartości i spaczone poczucie humoru połączone z nadmiernie rozwiniętym idiotyzmem... Pozdrawiam podszywaczy :P

Gość jeśli wiesz że jemu
zależy na dziewictwie, nie na tobie, to w nogi. jeśli na tobie, co za problem iść na calość i zachować się wreszcie w łóżku jak kobieta z mężczyzną ? nie rozumiem takich dylematów.

Gość Holly Evil
A skoro się boisz, to poczekaj jeszcze trochę, aż będziesz tego pewna... Nic na siłę... W końcu przestaniesz się bać. Przyjdzie taki moment, sama nie będziesz wiedziała kiedy, że po prostu nie wytrzymacie... I bach!

Gość Holly Evil
A jeżeli okaże się szarym samcem polującym na dziewice, to kopnij go w tyłek i zycz wszystkiego naj na nowej drodze życia :P

a moim zdaniem jesli czego kolwiek sie boisz to oznacza ze nie jestes jeszcze na to gotowa. Ja jak poznalam mojego obecnego to praktycznie po miesiacu wiedzialam ze to ten, ze nie mam sie czego bac, i ze wszystko bedzie dobrze. zrobilismy to dopiero po roku.. dla pewnosci i jestesmy ze soba dalej, i jest tak jak bylo :)

Gość Stary Waleń
Post powyżej - Krótko, żwięźle i na temat. "Czego się boisz, głupia, czemu nie chcesz iść na całość? Czasem warto ładnie upaść, tak niewiele brakowało! Ta piosenka kabaretowa ma już 30 pare lat! Gdyby twoja mama nie przemogła strachu - nie było by ciebie!

Gość lolena
Ty masz 23, ja 22. I też boję się sexu, raz kiedys myślalamze jestem gotowa ale naszczęsśćie miałam okres wic i doszło do niczego, teraz nie żałuje. Teraz jestem z cudownym chłopakiem, i on mnie koca, nie jak tamten, ale moje kocanie mnie rozumie, i powiedziałam, mu że nie jestem gotowa na akt kulminacyjeny, bo pieszcoty przytulanie, spanie w jednym łóżku niby razem, ale na "wejście" nie teraz czas. Aj to myślę, że jedno psychicznie nie jestem gotowa, a drugie ....to nigdy nie wiadomo jak się skończy a ja się boje własnie potem odpowiedzilaności.

:O ja też często sie boję.

Gość Holly Evil
By się nie bać odpowiedzialności, to trzeba to robić z głową!!!! A sex sam w sobie jest niezwykle przyjemną rzeczą... Jeżeli nie jesteście do tego gotowe to poczekajcie.... A nie zastanawiajcie się: teraz czy nie teraz, oto jest pytanie! Wspólczesny Shekspir.... Być albo nie być.... Bzykać się, albo się nie bzykać.... Dziewczyny.... Jak nie chcecie tego robić, albo się boicie to nie piszcie o tym na forum, bo nikt was nie przekona, a tym bardziej nie da dobrej rady. To jest wasza decyzja... I nikt na to nie może wpłynąć:) Ps: sex jest zajebisty, oczywiście z osobą, którą się kocha :D

Gość undermakerka
o której odpowiedzialności mówisz? mój chłopak też mnie kocha,stara się,opiekuje ale jakoś ciężko mi się rozstać z dziewictwem:o na pewno nie chozi o niego bo chciałabym z nim być choćby zawsze ale taka zmiana..niby wszystko zostanie takie samo ale.. ostetnio mnie spytał o co chodzi tzn.'dlaczego nie chcę się kochać?" nie wiedziałam sama....:( dziwne to męczy mnie to i boje sie ze jego to tez zmeczy

:D dobre. od dawna nie jestem dziewicą, od jakiegos czasu tzw żoną. często boję się seksu. tego,że będzie bardziej bolało niż przyjemnie.

Gość Holly Evil
Załamałam się tymi dylematami... Może nie umiem się wcielić w skórę dziewicy, ale mimo wszystko... Bać się sexu??? Toż to nie boli!!!

Gość undermakerka
z mężem straciłaś dziewictwo?

to pytanie do mnie? nie,nie z mężem

Gość Holly Evil
A n awet jak zaboli.... Dziewczyny!!! Ból też może być przyjemny!!! A konkretne zaspokojenie to też pewien rodzaju ból....Ale jakże przyjemny :P

Holluy... pod warunkiem,że sie na to świadomie godzisz.