BożeJajo 31 Napisano 5 godzin temu KIEDY WRZUCISZ MUJ SZLAFROK?! SALOWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trynkiewicz 0 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, BożeJajo napisał: KIEDY WRZUCISZ MUJ SZLAFROK?! SALOWO Masz https://imgbox.com/cSwZZVIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 4 godziny temu Nie umie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 4 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, trynkiewicz napisał: Masz co to za gruby warchlak z owłosionym 0dbytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 713 Napisano 3 godziny temu Pisałaś, że to nie twoja fotka, więc jaki sens wrzucać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 3 godziny temu Proszę się nie wtrącać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1731 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, BożeJajo napisał: KIEDY WRZUCISZ MUJ SZLAFROK?! SALOWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 713 Napisano 3 godziny temu Spoko, jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 4 Napisano 3 godziny temu gryzłbym tego prosiaka jak pojeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotny romantyk 3 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, judenfrei staat napisał: co to za gruby warchlak z owłosionym 0dbytem Moja dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Twoja ulubiona metoda. Uaktywniasz się dopiero gdy masz plecy za sobą. TO KIEDY SKRINY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, samotny romantyk napisał: Moja dziewczyna fajnie masz, też bym taką chciał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1731 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Twoja ulubiona metoda. Uaktywniasz się dopiero gdy masz plecy za sobą. TO KIEDY SKRINY? Jakie plecy hejtero z dywanem? Ja nie jestem tobą i w kupie guczy nie liże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jakie plecy hejtero z dywanem? Ja nie jestem tobą i w kupie guczy nie liże kiedy skrin szczekaczu? Bo grozisz i grozisz i właśnie kupa i dùpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1731 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: kiedy skrin szczekaczu? Bo grozisz i grozisz i właśnie kupa i dùpa Dziś dostałaś po dopie za hejt na mnie, Ginę i Makarona. Reszta mnie nie interesuje. Również nie odpowiadam za twoje skrzywienia psychiczne, traumy, zazdrość i urojenia pijackie. I to by było na tyle czerwony szlafroku na czerwonym dywanie z gołębiami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dziś dostałaś po dopie za hejt na mnie, Ginę i Makarona. Reszta mnie nie interesuje. Również nie odpowiadam za twoje skrzywienia psychiczne, traumy, zazdrość i urojenia pijackie. I to by było na tyle czerwony szlafroku na czerwonym dywanie z gołębiami Gdzie szumnie zapowiadane skriny i szlafrok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1731 Napisano 3 godziny temu 🪽🪶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 3 godziny temu Pogadaj se the Billem. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, BożeJajo napisał: kiedy skrin szczekaczu? Bo grozisz i grozisz i właśnie kupa i dùpa Czyżby łysa znowu się spieeerdziała bez pokrycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koń wylewa szambo do lasu napisał: Czyżby łysa znowu się spieeerdziała bez pokrycia Niech się lepiej pokryje bo jak zwieracze puszcza to się zacznie słynny armagedon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dziś dostałaś po dopie Łysa nie wiem w jakiej alternatywnej rzeczywistości ty ze swoim ciężkim dałnem byłabyś w stanie styrać wieczorną, ale na pewno nie w tej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Niech się lepiej pokryje bo jak zwieracze puszcza to się zacznie słynny armagedon Biedne lasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 713 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś dostałaś po dopie za hejt na mnie, Ginę i Makarona. Reszta mnie nie interesuje. Również nie odpowiadam za twoje skrzywienia psychiczne, traumy, zazdrość i urojenia pijackie. I to by było na tyle czerwony szlafroku na czerwonym dywanie z gołębiami Co tu się znowu zadziało, dobe mnie nie ma i już dupcie nam obrabiają widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koń wylewa szambo do lasu napisał: Biedne lasy Od lat nie widziałam by odniosła się do swoich własnych słów z sensem. Rzuca losowe slowa jak maszyna na żetony. Myślę że nad tym nie panuje i nie ogarnia nawet że to robi. Lezak przy niej to ogarnięty chlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dziś dostałaś po dopie za hejt na mnie, Ginę i Makarona. Reszta mnie nie interesuje. Również nie odpowiadam za twoje skrzywienia psychiczne, traumy, zazdrość i urojenia pijackie. I to by było na tyle czerwony szlafroku na czerwonym dywanie z gołębiami Ty serio myślisz, że tutaj ludzi rozstawiasz i ktoś się tobą przejmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Łysa do której masz dzisiaj 20 godzinną wartę, druga, trzecia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 3 godziny temu Podobno po dupje dostałam. Zawsze jestem w centrum jakiegoś zdarzenia bez wiedzy o tym xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Co tu się znowu zadziało, dobe mnie nie ma i już dupcie nam obrabiają widzę Zazdroszczom wam dałn law story Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Od lat nie widziałam by odniosła się do swoich własnych słów z sensem. Rzuca losowe slowa jak maszyna na żetony. Myślę że nad tym nie panuje i nie ogarnia nawet że to robi. Lezak przy niej to ogarnięty chlop True Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koń wylewa szambo do lasu napisał: True Ona chora ale co z ludźmi którzy tego nie widzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach