Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość undermakerka

strach przed sexem

Polecane posty

Gość Holly Evil
Ale mi nie chodzi o sado bądz maso....chodzi mi o to, że czasami samo dojście do końca musi się odbyć w sposób bardziej "natarczywy", bądz mężczyzna musi być bardziej "stanowczy"....nie wiem jak to ibnaczej w słowa ubrać....

Gość undermakerka
to chore:p niby to nie jest najwazniejsze a juz na pewno dziewictwo przeciez sie nie puszczam na prawo i lewo a i tak przejmuje tym:o

Gość Holly Evil
do under: ciekawe jak będziesz osądzała ową kwestię jak już skosztujesz zakazanego owocu.... Śmiem twierdzić, że stwierdzenie "chore" będzie naprawdę nie na miejcu :P

Gość undermakerka
wiem :p ale nie kurcze nie wiem skąd te wątpliwości,wszystkie kolezanki uprawiały sex juz w liceum a ja nie chciałam uchodzic za puszczalską:o a teraz w tym wieku to jak dinozaur:p juz wiem! wmówilam sobie wewnętrznie że będę szanowana przez mężczyzn tylko jak będę dziewicą :(

Gość Holly Evil
Ale bycie dziewicą, a szacunek do samej siebie to raczej dwie różne kwestie. Nie bzykasz się z byle kim, nie zdejmujesz spódnicy przed pierwszym lepszym.... A sam sex, tym bardziej z osobą, którą kochasz, nie jest żadnym grzechem, ani ujmą na honorze... Nie namawiam Cię do niczego, ale z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że sex utożsamiasz z jakimś grzechem, z jaką nieczystością ciała i duszy... wręcz ujmą na kobiecym honorze, kobiecym ego.... A tak naprawdę to jest jedno z pierwotnych zachowań człowieka...

Gość Holly Evil
Dziewictwo ok.... ale troszkę zmień definicję stosunków damsko - męskich....

Gość undermakerka
rozszyfrowałaś mnie:o pojęcia nie mam skąd takie moje podejście do sexu,nikt by mi nie uwierzył że jestem dziewicą poza tym ta mysl że nie mam mężczyźnie nic do zaoferowania oprócz dziewictwa,boszszsz skąd to sie wzielo?:( ehh prześpie się z tym i spróbuję inaczej do tego podejść bo to faktycznie wręcz niezdrowe

Gość undermakerka
Holly Evil masz 100% racji dzięki za rozjaśnienie umysłu na te sprawy bo faktycznie przesadzam 🌼 pozdrówka dla Ciebie!

Gość Holly Evil
Sie wie :)

Gość Holly Evil
Dobranoc ludziska :) I miłych rozmyślań :)

Gość zkxjbxzkg
no coment

Po tak długim okresie bycia razem, chyba już wiesz, czy jest to osoba godna zaufania i czy chcesz powierzyc w jej ręce dusze i ciało... a jeśli masz watpliwosci, to moze zastanów sie, czy to napewno odpowiedni facet dla Ciebie, skoro tak trudno Ci sie przed nim otworzyc.

Gość Fajny chlopakl
Mam 15 lat i jak oglądałem to cipa brzydko wyglada i ja tam nie wloze i kiedy mi waclaw urosnie ? :D bo ma narazie 4 cm