Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatek we włosach

Kropy na nogach

Polecane posty

Mam problem z podrażnieniami na nogach.. Wiecie, chodzi o czerwone kropy. Rzecz w tym, że mam te kropy cały czas! Nie tylko po depilacji i takich tam, tylko cały czas!! Jak zostawiam włoski, żeby sobie rosły to mam owłosione nogi w kropy.. Jak ogole, to mam gładkie nogi w kropy. super po prostu..:D Wiec chciałam zapytać, czy ktoś tez ma taki problem? Jakich kosmetyków mam szukać? Głupio to wygląda.. Do tego mam jasną karnację i te kropki są jeszcze bardziej widoczne...

Gość 000
ja też to miałam. POszłam do dermatologa to mi powiedział, że to uczulenie i że mam sama wyczaić od czego i tego unikać, porażka. A internista powiedział, że to pękające naczynka krwionośne. Ja obstawiam to drugie. Bierz rutinoscorbin 3x dziennie, oprócz tego kup sobie jakiś zestaw witamin, ja biorę Vitaral i mam tego naprawdę duzo mniej. Wiem jakie to uciążliwe i jak okropnie wyglada. Ja w tamtym roku nie mogłam sie nawet rozebrać do stroju na plaży, tylko siedziałam w spodniach :( Ale teraz jest o niebo lepiej, spróbuj z tymi witaminami, powinno pomóc :)