Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jooola

chciałabym spróbować seksu z dziewczyną

Polecane posty

Gość gorący men
kobietki i wogule chce tu poznac fajne dwie kobietki,co myslicie o taki układzie?

Gość gorący men
mio- mio co myslisz o trójkąciku hmmm? miałaś tak kiedys?

Gość gwiazda001
ja to bym chcila tylko z kobieta, faceta juz mam:)

Gość gorący men
ja z dwoma kobietami naraz,tak w trujkącie,po prostu chce to powturzyć

Gość gwiazda001
ciekawe czy dałbys rade... hehe

Gość viki2010
ja również przyłączam się do wątku ;) pisać- osoby z woj.wielkopolskiego, Poznań, Kalisz itp...... osoby w wieku 18-26 lat , ja mam 22 lata :) Pozdrawiam :*****

Gość viki2010
Ja również chciałabym spróbować "jak to jest z dziewczyną" jak narazie to tylko się całowałam... woj.wielkopolskie , kalisz, ostrów wielkopolski, poznań itp.... pisać laseczki : ) chciałabym to zrobić z jakąś dziewczyną w wieku 18-25 lat : ) nie szukam dziewczyny na stałe. Tylko na "raz" fajnie byłoby coś wypić %%% pośmiać się, pocałować itd... szukam również przyjaciółki, z którą można pogadać na każdy temat, która będzie szczera i lojalna wobec mnie, z którą będę mogła jechać na zakupy czy iść na imprezkę:) P.S.trójkąty mnie nie interesują viki2010@poczta.fm pisać- na pewno odpowiem :*****

Gość GrzesznaGrubaska
Mam 23 lata i mam ochotę spróbować z kobietą. Mam stałego faceta, a to jest tylko chęć spełnienia erotycznych pragnień. Szukam kogoś z Krakowa, gdyż jako studentka bywam tam dość często. Tylko poważne oferty. GG 40902599

Gość NieśmiałaNT
JEstem z okolic Poznania. Chcę spróbować czegoś innego. Napisz na gg 11274733

Gość exxoiic
spróbowałam, dobrze ale nic specjalnego, lepiej z facetem

Gość taka piękna ja :)
ja też chce spróbować :)

Gość on**
fajny temat, ale jak zwykle sami faceci ( to znaczy P)

Gość ja też bym chciała
jestem z małopolski okolice Trzebinia i Chrzanow ,Katowice i Kroków. Jeśli jest jakaś chętna to niech napisze. Żadne trójkąty mnie nie interesują. Faceta już mam. No chyba że to będą dwie kobiety i Ja wysoka brunetka ,biust c-75.

Gość grzeczna'
okolice raciborza i rybnika ;) 19-stka

Gość gość
lublin?

Gość śmiała panna
ja Dolny Sląsk...

Gość Marzy mi sie i chce
W czasach dzieciństwa,gdzieś w wieku 11-12 lat zdarzyło mi się pierwszy raz spróbować zabaw bi z kuzynką. Było fajnie. Całowanie,lizanie się po c**kach,itd. Miałam w owym czasie zdarzenie którego nie zapomnę. To było na wakacjach. Miałam wtedy 12-13 lat. Z koleżanką jak myślałam,bawiłyśmy się na wsi,poszłyśmy do lasu i na polanie postanowiłyśmy się poopalać.Oczywiście rozebrałyśmy się do majtek.W pewnej chwili zauważyłam u koleżanki podejrzanie pełne majtki.A że wcześniej już bawiłam się z kuzynką,zaciekawiło mnie to.Zaproponowałam byśmy się rozebrały do końca.Nie wiem,może kierowała mną ciekawość,może chęć zabawy w doktora. W każdym bądź razie po namowach udało mi się ściągnąć majtki z koleżanki.Była ładniutką,szczuplutką brunetką.Jakież było moje zaskoczenie gdy moim oczom ukazał się... Fiutek! I to już nabrzmiały. Byłam w szoku,bo widziałam tylko fiutka u kolegi.A potem już ciekawość,pewnie i podniecenie wzięło górę.Zaspokoiła ją ręką i ustami,czym mi się odwdzięczyła.Nie zapomnę tego do dziś.Było ekstra.Męczyło mnie to,że jak dziewczyna może mieć fiutka.Potem dowiedziałam się,że istnieją takie osoby jak shemale,ladyboy,hermafrodyty... Chciałabym teraz spróbować ponownie pokochać się z ładną brunetką mającą fiutka,żeby mnie przeleciała,a ja zrobiła bym jej dobrze ustami do końca z połykiem,ech...

Gość Amelia00
Witam. Też bym chętnie spróbowała... Okolice Katowic, troche stara dupa ze mnie 29 lat- ale czasem trzeba wszystkiego spróbować :)

Gość gość
też chciałabym spróbować ;) lublin anlub91@wp.pl

Gość gość2
Tez bym chciala sprobowac ale niestety jestem z pomorskiego a tu jak widac nikogo nie ma

Gość Olaaakotek
Dziewczyny, ponawiam temat. Mam 19 lat, okolice Warszawy. Jest jakaś chętna?

Gość gość
I ja chętnie sprobowalabym. Marzy mi się młoda zgrabna dziewczyna. Ja 25 lat, Poznań Klaudia_0@o2.pl