Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb

przyjecie urodzinowe

Polecane posty

Wyprawiamy córce roczek,w niedziele o godz 15 .Co naszykować???Tort to podstawa(wiadomo),ale chodzi mi o inne posiłki.Nie jest to ani pora obiadowa ani pora kolacji........doradzcie cos.Sama nie wiem co mam byc na stole.

raczej nie,u nas obiad jada sie o godz 13-najpózniej 14.00.

Gość hfsgdlihklb
wypada pdac obiad pewno rosoł i 3 rodzaje mies przynajmniej 2 surowki ze 2 sałatki pozniej juz zadnego ciepłego posiłku ciasto owoce u nas sa chrzciny o 15ej i jak bylam u kogos czy tez po chrzcie naszego dziecka zawsze był obiad

Ale to nie są chrzciny!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny nie przesadzajcie,każdy bedzie po obiedzie............zastanawiam sie czy tylko na słodko czy tort i ala kolacja.Sałatki,przystawki itp.....

Nie każdy ma obiad o 13 :) Jeśli kogoś prośisz na 15 to ktoś może potraktować to jako właśnie zaproszenie na obiad. No chyba że powiesz by obiad zjedli u sibie w domu bo zapraszasz na tort i kawe :)

wg mnie ta 15 to tez pora obiadowa...moim zdaniem albo powiedziec gosciom ze maja przyjsc na kawe i ciasto albo przesunac urodziny o godzinke np...u mnie np obiad w niedziele je sie ok 14-15...zalezy jak sie zrobi,ale wiele osob tak jada,nie o 13-stej:) kawa,tort ciasto..mozesz zrobic jakas salatke,albo np owocowa:)

Ja też nie uważam by urodziny dziecka to była taka impreza zeby podawać obiad.Do nas goscie przyszli miedzy 15-16.Był tort oczywiscie.Zrobiłam sałatkę , kanapki.Były też owoce i cukierki dla innych dzieci.Wiadomo że chodzi tutaj też o finanse jezeli kogoś stać i robi imprezę dla 30 osób to można sobie pozwolić na dużo więcej.Na urodzinach u nas nie bylo alkoholu więc goście długo nie posiedzieli.;)

To też pisze,że obiad jadamy o 13-14.Czytajcie ze zrozumieniem.Goście przyjdą PO OBIEDZIE!!!Po swoim obiedzie...................o to mi własnie chodzi kasiula(sałatki itp)

Dodam jeszcze że jak zapraszalismy na urodziny to mowiliśmy ze zapraszamy na mała imprezkę urodzinową,na tort i kawę.Myślę ze jesli nawet ktoś przyjdzie bez obiadu to zje sałatki czy kanapki pozniej torta i tez sie naje.

Zgadzam się, że przyjęcie urodzinowe dla dziecka może być tylko na słodko...albo jakies sałatki, małe kanapki ale wówczas zaprasza się raczej o 16-17....13-15 to dla mnie pora obiadowa :)