Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhh

ciaza..??

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhh

wczoraj mialam dni plodne kochalam sie z chlopakiem napoczatku byly same pieszczoty podczas nich chlopak posmyral mnie swoim malym po myszce ale nie mial wytrysku ani nic czy mozliwa ciaza..?? potem kochalismy sie z gumka prosze o odpowiedz..

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
odrazu prosze o nie podszywanie sie bo naprawde sie martwie... chlopak mnie uspokaja ale ja nadal sie martwie.. :(

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
tylko pytam .....

Gość asdasdsad
nie ma to jak dzieci biorą się za sex

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
no nie sadze ze ejstem dzieckiem .. ;/ tylko ze od niedawna uprawiam sex i chyba mam prawo sie troche obawiac ....

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
nie ze sobie wbijam tylko sie troche martwie... i dlatego pytam was.. bo jestescie starsze i bardziej doswadczone.. nie mowie sobie odrazu ze jestem w ciazy... tylko prosze o rady..

nie jesteś dzieckiem.. ok.. to może najpierw byś poczytała co nie co o tym i o antykoncepcji a potem bierz się za praktykę bo jak się coś takiego czyta to można bzika dostać ..

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
czytlam juz wiele... i wiem jak sie brac za antykoncepcje.. ja mam niecale 18 lat.. wiem ze nie tylko w spermie sa plemniki i woogle..

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
prawie 18...

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
chodze z chlopakiem juz dwa lata od stycznia uprawiamy sex.. i troche sie obawiam ciazy zawsze sie zabezpieczamy i wogole.. a wczoraj pierwszy raz tak wyszlo jak pisalam ..

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
czy ja mowie ze ejstem dojrzala..?;/ pow ze nie uwazam sie za dziecko.. ale nie uwazam sie tez za jakas wielce doswiadczona.. ;/ poprostu sie martwie i chyba nic w tym dziwnego bo od niedawna uprawiam sex jeju..

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
dziekuje bardzo ... za normalna odpowiedz.. bo chyba jako jedyna mowisz do mnie normalnie.. wiec dziekuje i bardzo pozdrawiam

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
no wiesz jak narazie to bylo takie moje główne pytanie.. bo sie martwilam juz od wczoraj o to .. wiem ze moze dla niekotrych sa to smieszne pytania i oczywiste.. gdbym byla dosiwadczona i wogole to bym napewet nie pytala.. :) i nie zawracala nikomu tym glowy...

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
No uspokoilas mnie i to bardzo mam nadzieje ze nie bede w ciazy przez to .. bo chyba to niemozliwe.. tzn mam taka nadzieje

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
no do wytrysku nie doszlo napewno.... ale wiesz bardziej sie martwilam o tym plyn przed wytryskiem

ale twierdzisz ze on tylko cie dotykal a kochaliscie sie z zabezpieczeniem hmmmmmm wiem ze jest duzo wpadek ale naprawde zeby zajsc w ciaze to nie tak latwo

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
no nie kochalismy sie wkladal mi ani nic tylko no wiesz tak dotykal z wierzchu .. ;p bo kochalismy sie z zabezpieczeniem .. wiem ze ciezko jest zajsc w ciaze.. ale i tak zawsze sa jakies watpliwosci