Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce nie pamietac

jak o nim nie pamietac??nie moge sie juz dluzej meczyc!!!

Polecane posty

Gość chce nie pamietac

wszytko mnie boli,a na sama mysl,ze nigdy juz nie bedziemy razem serce mi peka..rozstalismy sie,bo bylismy zbyt rozni,mimo,ze laczylo nas sporo innych spraw..

Gość gddfsdsdss
przejdzie ci, nie ten to inny :D 🖐️

Gość chce nie pamietac
to zdanie powtarzam juz jak mantre:(na razie nie pomaga

Gość chce nie pamietac
taaaa,a ja glupia zaproponowalam mu sex:O

Gość chce nie pamietac
i widze go w pracy,co pare tygodni

Gość jasne...czas... itd
całkowite zerwanie kontaktu pochowanie / wyrzucenie najlepiej wszystkiego co się z nim kojarzy wypisz sobie na kartce jakie miał wady....... Mantra na dziś Zasługuję i jestem gotowa na przyjęcie miłości człowieka który będzie mi odpowiadał pod każdym względem :))

Gość nie chce pamietac
to znaczy,ze musze tez zmienic miejsce pracy:O wady wypisalam,najgorsze jest to,ze patrze na niego i bardzo go chce,sex byl swietny,moze to tylko to co mnie tak do niego ciagnie

Mantra na dziś Zasługuję i jestem gotowa na przyjęcie miłości człowieka który będzie mi odpowiadał pod każdym względem __________________________________ O ! Właśnie tak sobie wmawiaj.

często zastanawiam się, jak to możliwe, że całkiem różni ludzie mogą chcieć być razem. Ja w życiu nie potrafiłabym zainteresować się kimś, kto ma chociażby całkiem inny gust muzyczny, preferuje inny styl ubioru, lubi inną sztukę itd.

Gość nie chce pamietac
struna,tez wlasnie tak myslalam,ale zafascynowala mnie muzyka,ktora on slucha,no i ten sex!a jeszcze do tej muzyki...zwykly sex,ale pelen namietnosci i porzadania.. ale masz racje,ja nie podzielalam jego pasji do surowania,snowbordu i tych sportow ektremalnych,wlasciwie to rozstalismy sie z innych powodow.