Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaa

DLACZEGO FACECI OLEWAJA SWOJE DZIEWCZYNY?

Polecane posty

Gość karolinaaaaa

dlaczego gdy kobieta okazuje im zainteresowanie,cieplo,milosc to przestaja to doceniac po jakims czasie i gdy kobieta mowi co ja boli to oni mowia ze ona strzala fochy?Facetowi nie da sie nic powiedziec,on jest najmadrzejszy z calej wsi a kobieta glupia.Dlaczego oni tacy sa?

Gość karolinaaaaa
to wlasnie faceta trzeba przepraszac nawet jak on cos zrobi zle,bo on oczywiscie jest nieomyslny i najmadrzejszy a kobieta jest glupia i sie czepia.Dlaczego tak jest?

Gość pfffff
Kopeć?? Co Piotr cię nie kocha już??

💤 Nie generalizuj. NIe wszyscy tacy są.

Gość Malinka.......-
Mezczyzna bedzie Cie tak traktowal, jak mu na to pozwalisz. Jezeli zawsze bedziesz go utwierdzac w przekonaniu, ze on jest bardzo madry a glupiutka, to tak bedzie. Jezeli pokazesz mu, ze potrafisz miec wlasne zdanie i tego zdania branic, to on sie bedzxie z tym liczyl. Proste

Gość sasanka11
malinka........ wtedy facet powie ze sie wiecznie wymadrzasz

Gość prawdziwy mezczyzna z klasa
karolinko wez sie lepiej za pisanie pracy zamiast pisac takie bzdury :classic_cool:

Gość ali ali
a ja myślałam że faceci się boją inteligentnych kobiet :D ale po czasie zrozumieją że bycie na dłuższą metę z ciepłymi kluchami to nie to

Faceci się boją kobiet inteligentniejszych od nich. Zjawisko to nie występuje w odniesieniu do masochistów, maminsynków i starych kawalerów. A olewają tylko zwolennicy złotego deszczu:). Dla obustronnej przyjemności zresztą:)