Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nik wazny ale nowy

dlaczego facetow trzeba przepraszac nawet kiedy oni cos zrobia zle?

Polecane posty

Gość nik wazny ale nowy

Gość pfffff
Weź ile tych topiców będziesz zakładała????????

Gość jaja sobie roobiszz
nie trzeba, a nawet nie można! Widać że nie wychowałaś sobie faceta jak należy i teraz masz...

Gość nik wazny ale nowy
nie robie jaj..a jak wychowac faceta?

Gość M_I_O_D_Z_I_O
Wierz mi, to ciężki orzech do zgryzienia

Gość jaja sobie roobiszz
nie przepraszaj go i tyle, czekaj aż sam przeprosi a jak nie to bye bye :-) żadna strata :-)

jest taka książka \"Dlaczego mezczyzni kochają zolzy\" , poczytaj i wtedy sie dowiesz jak z nimi postepować, tez kiedys taka bylam, wina na siebie i tak dalej,placz bo ciagle cos mu bylo nie tak, wlasnie chodzi o to ze trzeba umiec sobie\" wychowac\" faceta, a ze musisz przepraszac to dlatego ze ma cie w garsci i jestes zawsze na jego zawolanie ale jak poczuje ze traci grunt to sie zmieni, nie daj sie :)

Gość nik wazny ale nowy
ALE on sie czepia wtedy ze to ja fochy strzalam;/

Gość nik wazny ale nowy
dzieki za rade:) Czytalam ta ksiazke ale jakos kurcze to trzeba byc trwarda babka,naprawde.staram sie ja stosowac to moj facet mi mowi ze to ja fochy strzelam i ze sie czepiam;/

Coś ty , ja mialam tez ten sam problem,wcale nie bylam silna, nie jestem z nim juz ale widze ze jego to przyciąga bo zawsze bylo to użalanie się nad nim, przepraszanie za byle co, zrobilam sie przy nim taka szara myszka.Teraz przystopowalam i mówi `mi nagle że kocha.Muisz pokazac sile a nie to ze jesteś uzalezniona od niego.A on cie bedzie poniżal dalej bo sobie pozwalasz.

Gość M_I_O_D_Z_I_O
ale jesteście wulgarne i tyle. facet sie tak nauczył i trza mu to sensownie wybic jakoś z głowy (niekoniecznie w pysk). Bo jesli da mu w pysk, to chyba żadnego sukcesu w ten sposób nie odniesie. Wręcz przeciwnie, może oddac z podwojoną siłą (w najlepszym przypadku).

Gość nik wazny ale nowy
ale jak mu to sile pokazac?czy wystarczy ze bede normalna,spokojna i nie bede do niego pierwsza pisac i strzelac fochow o duperele ?

Pokazać że nie liczy się tylko on, czasem trzymać na dystans, sprawić by poczul że moze cie stracić.On ma obraz dziewczyny która cokolwiek sie stanie , bierze na siebie i nie szanuje cie tym bardziej.

no i jasne, nie przepraszaj , niech se czeka nastepnym razem jak znow coś sknoci , aż sie nie doczeka :p

Gość nik wazny ale nowy
DZIEKUJE:)

Gość nik wazny ale nowy
ja tez sie czasem do niego w nerwach czepiam,wyolbrzymiam ale on czasem tego nie rozumie i mowi ze sie czepiam strzelam fochy itd. Trzeba olac i sie nie czepiac o bzdury?

Gość rekin
ale jestescie smieszne, to dziala w obie strony. chodzi o to zeby sie szanowac, a nie wychowywac i pokazywac jakim to jest sie silnymj. jesli bedziecie takie silne to jak sie trafi szara myszka to koles bez niczego was zostawi.

Taaa, jasne, i kolejna sierotka da sobie wejść na glowę......Nikt tu nie pisze o braku szacunku.Ale jak cie druga strona nie szanuje to normalne ze nie dasz po sobie jezdzic

autorko-olej. Zdystansuj sie. Nie przepraszaj przede wszystkim-chyba ze ewidentnie zrobilas cos zle,ale jesli nie to po co? A juz na pewno nie ganiaj za facetem i nie pokazuj jak to bardzo Ci zalezy bo wtedy na pewno przestanie Cie doceniac i szanowac.