Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolka5

chce mieć syna!!!

Polecane posty

Gość fiolka5

czy znacie dobre metody na poczęcie syna??

Gość kenta
szzcerze nie ma takich metod... A ta podana tu sprawdza się tak pól na pól... To musi byc po prostu traf... Ale jak Ty chcesz mieć tylko syna to myślę, że to wogóle jeszcze nie czas na dziecko bo jak będzie dziewczynka to co? Oddasz ją bo to nie syn? coś nie halo...

Gość ludka12f
mnie sie sprawdzilo

Gość kenta
gdzies byl temat na tym forum na temat tego testu tam i co osoba to tak albo nie...

Gość alllala
podobno trzeba wspolrzyc zaraz jak sie okres skonczy

Gość kiter
Taa... A babcia Ci powie, że na początku okresu... Pójdz do sąsiadki to dostaniesz rade że trzeba z podniesionymi nogami... wicie co... chce się dziecka! a nie syna! DZIECKA!!!

Gość jedna taka 30-latka
no wlasnie ja tez chcialabym mic synka i ponoc trzeba wspolzyc w dniu owulacji lub jeden dzien po niej wtedy jak jeszcze jajeczko zyje to wlasnie chlopiec murowany bedzie

Gość kiter
Dlatego nie chce się mieć syna, bo zastanów się przy takim podejściu co zrobisz jak okaże się, że te wasze wszystkie cudne zabobonne i dziwne metydy zawioda i będziesz mieć piękna córę! Co ją oddasz!!!!?

Gość kkkkuloji
jak jajeczko zyje ha ha:) a potem juz nie zyje???? i jest dziewczynka????

Gość kkkkuloji
a ja chce dziewczynkę bo są ładniejszę , grzeczniejsze.

Gość kiter
nie ma żadnej metody na splodzenie sobie dziecka takiej plci jak się chce... Nie zmienicie natury... dlatego piszę... Że... chce sie mieć dziecko albo sie nie chce mieć dziecka, i chce się mieć to dziecko choćby nie daj Boże nóg nie mialo mieć a nie tylko siusiaka...

Gość kiter
nie rozumiem Was... ale ja nie moge sie denerwowac, bo to zaszkodzi mojemu dziecku... A nie warto... Tak wlaśnie tworzą sie wyrodne matki, które zostawiają dzieci które okazaly się inne niz chcialy... Powodzenia!

Gość jedna taka 30-latka
pozniej jajeczko zyje ale jest wydalane w czasie okresu o to mi chodzilo,wiadomo ze zeby miec chlopca to trzeba wspolzyc w dniu owulacji i to mi powiedzial gin a nawet jeden dzien po ale jesli kobieta ma jakies male problemy ze zdrowiem ,stresem itp moze owulacja sie przesunac i wtedy lipa i dziewczynka ale tak naprawde to nie wazna czy syn czy corka ale ja bedze probiowac miec synka i wlasnie z mezem bedziemy probowac 15 dnia cyklu a byl on ostatnio ksiazkowy bo 28 dni

myślę, że 30-latka może się przeliczyć, bardzo chceliśmy mieć dziecko, i próbowaliśmy tuż po @, i współżyliśmy przed owulacją, mamy syneczka, ale płeć nie miała dla nas znaczenia życzę wszystkim zdrowych dzieci

Gość jedna taka 30-latka
Myslisz ze sie przelicze bo 15 dnia cyklu to juz za pozno sie starac czy przelicze sie ze licze na synka?

30 latka, miałam na myśli płeć, czyli synka, ponieważ na ten temat jest topik, ale życzę ci zdrowego synka, skoro go pragniesz poprostu moim zdaniem w/w metody możliwe, że zwiększają szanse na daną płeć, ale znam rodziców chłopców i dziewczynek płodzonych w różnych okr. cyklu , myślę, że nie ma na to reguły. powodzenia

Gość Cynimini
A ja bede miala synka:-D metoda dziwaczna ale stalo sie. Zawsze chcialam miec synka. Kiedy zdecydowalismy sie na dziecko zdalismy sie na traf. Pozniej jednak chcialam dziewuszke a moj facet synka. Na usg jednak uslyszalam ze na 80% chlopak wtedy juz bylo mi obojetne bo cieszylam sie tak samo:-D

Gość juliaperla5
są takie tablice chińskie planowania płci dziecka i to się sprawdza!

Gość nie zaloguje sie ale
a wlasnie, ze sie nie sprawdza.