Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIZZZZZA

Pizzeria DOMINIUM to jakiś żart.....CENA jest przesadzona...

Polecane posty

Gość PIZZZZZA

zamowilam piewrszy raz pizze tej firmy....i zwatpilam!!!! za ponad 20 zlotych przywiezli mi pizze o wielkosci 20 cm, skladnikow tak mało ze prawie nie widac....ciasto jak guma!!!! Powaleni!! Gdzie indziej za ta cene mialabym super duza i pyszna pizze..... A dodam ze to byla jkedna z najtanszych pizz oferowanych przez nich:(

Gość PIZZZZZA
a juz nie wspomne ze chcialm keczup to wlali mi do pojemniczka sos do pizzy..... buahahhahah pierwszy i ostatni rz zamowilam u nich pizze....

Gość ludka12f
mnie tez nie smakowala.wiecej ciasta niz skladnikow

Gość mnie raz
oszukali na 20 zł :O:O:O ale zanim się spostrzegłam juz nie było dostarczyciela.............

Gość PIZZZZZA
a przy zamowieniu zamiaenialam kiełabase na pieczarki a mimo to przywiezli mi z kielbasa.....brak słow....z tak beznadziejna pizza sie ejszcze nie spotkalam.... Myslalam ze jak każą płacić słono to ze pizza będzie palce lizac....a tu jem jakiegoś kapcia!!!

Gość PIZZZZZA
naciągacze!!

Gość PIZZZZZA
ale ejstem wsciekla

Gość a po co w ogóle jesz
pizzę?:O Weź sama obiad ugotuj i będziesz miała normalne żarcie. Każda pizza jest obrzydliwa, a za 20zł nie ma się co spodziewać luksusów. Albo zrób pizze sama, jak tak zaraz zrobię, bo moja jest doskonała, nigdzie nikt mi nie podał takiej pizzy, jaką sama sobie zrobię.

Gość PIZZZZZA
jestem w pracy wiec gotowanie odpada... Nie przesadzj....w innych pizzeraich w krakowie za ponad 20 zl kupisz super pizze.....

tak, ale cellulit w formie, nie? Nie napychaj się chłamem, kobieto.

Gość PIZZZZZA
bez przesady, mam ciagle jesc marchewki??od czasu do czasu piza nie zaszkodzi.... Ale jak juz chce zjesc pizze to ma byc porzadna a nie taki gumiak za taka kase

Gość PIZZZZZA
jak moze smakowac pizza na gumowym ciescie??? a skladnikow to musiałam lupą szukac!!!

Gość PIZZZZZA
ja lubie chrupiące ciasto i każda pizzeri takie ma...dlatego jestem w szoku ze dominium znana pizzeria ma takie gowniane....

W pizzy Hut ciasto jest tragicznie tłuste a pizza obrzydliwa:O Poza tym pracował tam mój kumpel i nie chcecie wiedzieć, co z tą pizzą robią:O🖐️

Gość PIZZZZZA
pizze hut tez omijam... takzze od dzis pizza hut i dominium z daleka!!!

Gość PIZZZZZA
rosalindo w krakowie za 18 zlotych w kazdej innej pizzeri kupie super pizze i to dużą a nie takie malutkie gówno - dlatego tak zla jestem....

Nie wiem jakie ceny macie w Krakowie. Jestem z Warszawy i jak coś chce zjeść porządnego to musze wywalić ze 100zł na osobe. No chyba, że McDonalds to za 30zł dwa zestawy i heja... ale McDonalds nadaje się raz na rok.

Gość PIZZZZZA
no u nas wszystko jest taniej niz w warszawie...przypuszczam ze zaloyciel dominium to warszawiak:)

Gość Olafeh
Weź babo nie wymyślaj, bo jak czytam co wypisujesz, to mi sie słabo robi! Ciekawe czemu Ci tak zależy, żeby oczernić Dominium? Interes zle Ci idzie i stad te bzdury wypisujesz? Po pierwsze: w żadnej innej pizzeri nie spotkalem sie z taka dokladnoscia przy wyrobie ciasta. Nie jest gumowa, jest doskonala. Po drugie: jesli oceniasz pizzę po ilosci skladnikow, to ja Ci wspolczuje. W Dominium faktycznie pizze nie maja zbyt wielu składników, ale ja uwazam, ze to akurat jest dobry pomysl. SKompozycje pizz sa idealnie przemyslane. Niczego w pizzy nie brakuje. Co do kwesti 20 zl. kobieto: to nie jest jakas osiedlowa pizzeria. Placisz nie tylko za zarcie, ale za marke, za klase! Zreszta gdzie niby chcesz za 20 zl kupic wielka pizze z nie wiem: osmioma skladnikami? Wez sie zastanow, co wypisujesz wogole.

Gość Raor22
Mi się bardzo podoba ciasto i jedzenie ogólnie z Apetyt Bistro. Świetne ciasto i ser. Polecam w 100% :) Bardzo dobre.

Fakt, ze w Dominium pizza nie jest najtansza, ale jest smaczna. Przepraszam, a Ty nie pytasz jakiej wielkosci pizze zamawiasz?

Temat sprzed 4 lat podniesiony, żeby zareklamować bistro. 🖐️ Jak już jesteśmy przy reklamach to ja polecam Bistro Parawan na Pańskiej. Pizzy nie mają, ale ciasto pierogowe najlepsze jakie kiedykolwiek jadłam. :classic_cool: