Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matii 16 bemowo

dziewczyna chce mnie wpakowac w dziecko ktore nie jest mozliwe

Polecane posty

Gość Matii 16 bemowo

dziewczyna twierdzi ze jest w ciazy a to niemozliwe. mamy po 16 lat, poznalismy sie nie dawno. spalismy dwa razy. ona byla dziewica i nie zakladalem gumki za 1 razem, za drugim zalozylem. dwoch kolegow powiedzialo mi ze ona chce mnie wladowac w dziecko, zebym jej nie ufal. powiedzieli ze dziewicy nie da sie zapolodnic bo ma blone ktora jest taka jak gumka. zabezpiecza i nie mozna jej w tak zaplodnic. za drugim razem zalozylem gume wiec seks rowniez byl bezpieczny. podejrzewam ze ona sie z kims puscila i teraz chce mnie wladowac. nie mowila jeszcze rodzica o tym. powiedziala tylko mi i kolezance. wiem ze ona klamie z ta ciaza, mam nadzieje ze rodzice sie dowiedza zaraz i dadza jej kase na usuniecie. wiem ze to nie ja jej to zrobilem. a ona jest suka ze probuje mnie w to wkrecic. ja uwazalam i na pewno to nie ja to jej zrobilem. zerwalismy zreszta i nie wiem czemu ona cos do mnie ma. jak dawala dupy komu popadnie to wcale mi jej nie zal. mam nadzieje ze sie odczepi ode mnie, chyba tak powina?

Gość grazynka
podpucha, szkoda odpowiadać

Gość hyhy hyhy
co za dno :o

Gość hyhy hyhy
wybaczamy niedorozwój umysłowy, bo to warszawiak z bemowa, tam większość tak ma

16-lerni chłopcy na pewno nie wchodzą na kafeterie, bo maja inne zajecia :)

Gość duell
bardzo madrych masz kolegów :O...ty tez nie jesteś mądrzejszy...za pierwszym razem tez mozna zajsc w ciążę ośle

Gość Matii 16 bemowo
jestem mlody i jestem fajny. dziewczyny za mna lataja. nie wiem czemu ja wybralem. byla fajna ale przesadza. ja sie zabezpieczalem bo nie chcialem wpasc. ona na pewno z kims inym sie bzyczyla. tylko dlaczego teraz mnie o to oskrarza? nie mam kasy zeby jej dac, nawet jakbym mial to bym nie dal. ona pewnie walila sie z kazdym a teraz szuka frajera. ja nie jestem glupi i nie dam sie. to jej problem i jej sprawa. chciala sie bzyczyc to teraz ma. nie zaluje jej i oby ta pizda miala jak najforzej. nie powina mie okllamywac i wkrecac.

Gość oooooooooooooooooooooooooooj
lepiej zeby cie juz nigdy nie ogladala.gratuluje wiedzy i kumpli.blona dziewicza jak gumka.buhahaha!a okres to jej lecial przez dziure w plecach?zenua jesli to nie prowokacja to moze byc z toba w ciazy.na 100000000%

Gość Matii 16 bemowo
nie moze byc ze mna w ciazy. przeciez kochalem sie z guma. pierwszy raz byl bez ale ona miala blone czyli gumke w cipce. to tak samo zabezpiecza, koledzy mi mowili. jak jest dziewica to nie zajdzie bo ma gumke w cipce ktora zabezpiecza przed przejsciem plemikow dalej. ona mnie oklamuje i wiem to. nie chce sie przyznac ze sie bzyknela z inyhm bez rozsadku i teraz mnie obwinia, nie jestem frajerem.

Mati---czy Ty jestes az tak glupi,ze nie rozumiesz co Ci ludzie tu pisza?No chyba,ze to prowokacja-jak tak to marna!!!!!!!

Gość _wredota_
ty sie koles nie kochales ty ta laske przeleciales