Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżelika Socha

Dylemat ślubny

Polecane posty

Gość Andżelika Socha

Nie wiem co robić doradźcie mi... Wywodzę się z normalnej wiejskiej rodziny, mówię tu o tradycyjnym wiejskim społeczeństwie... Mój ojciec ma duże gospodarstwo, 23 hektary, zainwestował w wiele urządzeń, oprócz tego jest sołtysem a mama jak to mama, siedzi w domu i oporządza mieszkanie. Moja mama jest bardzo konserwatywna i ojciec też jeśli chodzi o sprawy ożenku. Wyjechałam do miasta na studia, bo dobrze się uczyłam a pozatym jestem jedynaczką i rodzice chcieli dla mnie jak najlepiej :(:( poznałam tam fajnego mężczyznę, kompletne przeciwieństwo moich "wiejskich" współtowarzyszy, którzy na ogół pracują albo w masarni albo w młynie. i tu powstaje problem... Mój chłopak jest według mojego ojca "łajzowatym pedałem"... Mama zaprosiła chłopaka na obiad do nas... ojciec patrzył na niego spode łba, ciągle mu dogryzał, przeszedł samego siebiegdy po obiedzie wziął go na męską rozmowę i w garniturze kazał mu... kopać przed domem... " bo we dwoje będzie szybciej"...:(:( potem gdy chłopak poprosił o szklankę wody, poszłam do niego, próbowałam wszytsko obrócić w żart wtedy ojciec powiedział że na zmeczenie nic tak nie działa jak szklanka świezego mleka... kazał mu doić krowe... powiem, że mój chłopak nigdy nie miał do czynienia z krową, no chyba że z mlekiem zapakowanym w karton... na zakończenie miłego dnia poklepał go po plecach i powiedział, że jego "córka" lubi facetów z krwi i kości a nie "łajzowate pedały"....:( co robić.............................................................

Gość Andżelika Socha
i tak w końcu sama nie wiem czy mam wyjsc za niego , czy on ma wyjśc za mnie?

Gość Andżelika Socha
ale mnie jeszcze za moje cycki nie tarmosil. co o tym myslec?

Gość Andżelika Socha
o matko proszę nie podszywajcie się... to dla mnie naprawde problem :(:(:(

Gość dobre _ dobre
nie ma to jak nudy w dlugasny weekend ;) prowokacja niezla, ale zbyt oczywista ;)

Gość Andżelika Socha
Czy naprawde nikt nie potraktuje tego poważnie :(

Gość Andżelika Socha
no cóz z Wami sie nie da powaznie porozmawiac. widac nie znajde na cafe męza . tylko ty wibratorze mój wierny mi zostałes

Gość dobre _ dobre
zgadzam sie, wyobraznia to polowa sukcesu, ale w tym wypadku poplynelas ;) a moglo byc tak pieknie ... :)

Gość ippon
chlop pelna gembom