Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta najgorsza..

petycja w obronie zwierząt w Chinach

Polecane posty

Gość ta najgorsza..
chodzi mi o obronę stonki ziemniaczanej i pasikonika polnego

Gość ta najgorsza..
haha ale mi dowaliłeś nie pozbieram się do końca zycia :classic_cool: lepiej się wpisz zamiast pisac bzdury:)

Gość ta najgorsza..
postanowilam walczyc o prawa zwierzat gdy moj narzeczony Wietnamczyk przyżądził mi kotlet mielony z kundla podpalanego. odmienilo mi sie . jednak koty sa smaczniejsze.

Gość ta najgorsza..
dobra dobra, poświęcam swoj nick bo moze ktoś oprócz ciebie, drogi gimnazjalisto, wejdzie tutaj i podpisze petycję. nie przejmuj się, ze nie rozumiesz tekstu po angielsku, kedyś na pewno się nauczysz :classic_cool: wyzywaj sie do woli, idę na rower 🖐️ i już tu raczej nie wróce :classic_cool:

Gość buuuuuuuuuuuuuuuu
a mozec os wiecej powiesz o co chodzi?

Gość ta najgorsza..
chodzi nam [ naszej tajnej organizacji] by olimpiady nie bylo. nie wyszlo z Tybetem to trzeba sie do zwierzat przyczepic. dobra spadam do KFC

Gość ta najgorsza..
nioe chodze do kfc głabie podszywie🖐️ :D:D

Gość ta najgorsza..
dobra ide sie wysrac by zmiescic żarcie zKFC

Gość bleeeeessss
a ja się podpiszę:) autorko, nie przejmuj się podszywacz pewno wyraza swój głęboki żal ze nie umie się podpisac:P

Gość ippon
podpiszę się:) podszywać mógł zrobić coś dobrego ale wolał marnować czas wymyślając swoje marne teksty:)

Gość ippon
ale pod warunkiem , ze mi sie oddasz

Gość znam Chiny dobrze i tam jest
naprawde dramatycznie ze zwierzetami. Psie restauracje, obok psy w klatkach czekaja na rzez. Tak samo inne zwierzaki, Juz nie mowie o mozgu z zywych malp w Kantonie. Nawet kurczaki farbuja na rozne kolory,zeby bylo ladniej. Rynki z ptakami i zwierzatami to horror. A na rynku z jedzeniem zaby na zywca obdarte ze skory, tak samo weze,zeby mniej bylo do roboty. Albo kupuja dzieciom na dzien dzieckapsa i po tym dniu wywalaja szczeniaka na balkon, on wyje. tak jest zreszta tez w Korei pdi w Japonii.

Gość ippon
jasne, podnoś watek podszywaczu, właśnie o to chodzi:D im wiecej twoic podszywów, tym dłuzej wątek bedzie na górze:)

no i ta rzez kurczaczkow w KFC oraz wolowinek w MCDonaldzie. trzeba agresywnie protestowac. USA barbarzyncy wobec kurczaczkow i wolowinek.

Gość ippon
i ten unijny który barbarzyńsko zabija bakterie i roztocza używając mydła, trzeba protestować! no, chyba ze nie uzywa mydła :classic_cool: