Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliah MaN

Rudy kolor Włosów kreci Kobiety czy Nie?

Polecane posty

Gość Eliah MaN

hej jestem facetem mam 21 lat i .. rude wlosy:) Szczerze mowiac nigdy nie mialem problemu z powodzeniem u kobiet , ale caly czas mam zachamowania przed nawiazywaniem nowych kontaktow z kobietami. Podobno jestem postrzegany jako"ladny"chlopak , ale jakos dziwnie wstydze sie swoich wlosow i tylko ich. Kiedys denerwowala mnie cera (byla jasna ) ale problem rozwiazalo solarium iteraz moja skora jest sniada. Zostaly tylko te wlosy:) Osobiscie duzo pewniej sie czuje gdy ich nie widac , a jakie jest Wasze zdanie , czy taki chlopak jak ja moze sie podobac? ? Dodam ze jestem wyskoi , szczuply(ale nie chudy) a wlosy mam sredniej dlugosci. buzka.

Gość Sisinka
z Twojego opisu wynika ze jestes fajnym ciachem Eliah ;p z doswiadczenia wiem ze mezczyzni o rudym kolorze wlosow to swietni kochankowie:) A polaczenie rudego koloru ze snada karnacja wrrr.. nie przejmuj sie zlosliwymi uwagami, jesli takie masz :*

Dziewczyna chodząca na solarium jest na marginesie dobrego gustu, facet-bleeee... :O:O:O

Gość delikatna DAMA
Mi zgadzam sie z przedmowczynia , mozesz byc fajnym ciastkiem:) bo mi tez kiedys w glowie rudy zawrocil , ale to nie znaczy ze kazdy jest w stanie

Gość delikatna DAMA
persymona co Ci taka razi w chodzeniu na solarium? ?

Gość _______________________
jak masz na imie?

Gość nice pani
Rude wlosy rudym wlosom nie rowne , zalezy jaki to odcien rudego... ale bywaja naprawde hottt:)

Gość Eliah MaN
Marcin jestem:) Milo mi slyszec takie opinie, ale chyba jestescie panie w mniejszosci? Apropos solarium , tez za nim nie przepadalem ale cel osiagnalem

Gość rosiczkaa
Rude wlosy raczej nie sa podniecajace ale, jakis czas temu po koncercie zagadal do mnie ZABOJCZO przystojny rudzielec:) co dziwne odpowiadal Twojemu opisowi Eliah :D przyznam ze u rudych bardziej razi blada cera niz sam kolor wlosow... Pozdrawiam :*

Co mnie razi w chodzeniu na solarium? To, że to kupowanie raka za ciężkie pieniądze. No, chyba że kogoś wcześniej wykończą fajki 🖐️

Gość Estercia la rossa
Pytanie to juz sie pojawialo ,ale chyba teraz wypada na nie inaczej odpowiedziec , bo stereotyp rudych wlosow odchodziw niepamiec.. Coraz czesciej jak rudego spotykam, to warto sie obejrzec :P

Gość Erica siska
nie zmieniajmy tematu , solarium to solarium a rude wlosy to .. rude wlosy:D ale ciekawie to polaczenia wyglada tzn, rudy kolor i opalona skura miam:)

Gość ulalalala
heh... Ja tez znam pewnego Marcina, ktory ma tyle lat co Ty, jest wysoki, szczupły troche ma rude włosy... może my sie znamy;) jak tak to podobasz mi sie taki jaki jestes

a ja jak widze rude włosy to...to staje mi:P nie żartuje, nie staje bo nie ma co, ale strasznie mi sie podobaja, są takie sexxxxy, hottt, orginalne i w ogóle...a wiec, Marcin jesteś szczęściarzem jak dla mnie:D

Gość kkkkkfrfgfdff
hmm zależy jak facet ogólnie się prezentuje,ale widziałam naparwdę kilku przystojnych mężczyzn którym rude włosy dodają niesamowitego uroku:)

Gość rude włosy + śniada karnacja
nie potrafię sobie tego wyobrazić. To jakaś hybryda! Chyba, że przesadziłeś i jesteś po prostu lekko opalony. Szczerze mówiąc wolę naturalność nawet z biała karnacją i prześwitującymi żyłkami.

Gość up...

Gość malutka 24+
No EliaH ! Ja przed chwila skonczylam bzykac sie z jednym rudym NIESAMOWICIE przystojnym panem:) z reszta nigdy nie uwazalam rudych za malo przystojnych, trza dobrac tylko odpowiednia fryzurke:) Buzka przystojniaczku!

Gość sarabura
moj chlopak ma rude wlosy, wlasciwie taki rudy blond:) i jest swietny. powodzenie niestety ma cholernie duze! ;p

Gość spengler
Rudy kolor wraca do lask:) :)

Gość co prawda to prawda
lubię typowo rude włosy, wręcz kocham! ale facet nie powinien mieć piegów, sa tacy, wyjątkowi, policzyc na palcach obu rak mozna, dlatego tak za nimi szaleje:D

Gość Eeek
Zależy... Blady, w piegach, z żółtymi zębami - taka typowa marchewka - odpada, chociaż oczywiście "nigdy nie mów nigdy". No ale jeśli chodzi o sam kolor włosów, to nie widzę problemu - przecież niektóre osoby nawet farbują.

Gość balbinka kaczuszka
mnie nie kręci ale jak facet ma to "coś" w sobie to kolor sie nie liczy:)

Gość Salezinka
Cos nam sie EliaH nie wypowiada:) chyba sie rozplynal od tych komplementow:) Coz ja znam 3 rudych i jeden z nich jest boski! pozostalych dwoch tez niczego sobie ale robert ...mmmm:D Ma bardzo rude wlosy a z kazdej imprezy wychodzi z jakas laska:) sie gra sie ma:D

Gość ja mam rude ciacho i nikomu
nie oddam :)

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
mi się tam tylko rudzi podobają :) ale na autora to bym penie nie spojrzała, bo jak facet rudy to dla mnie musi być też cudna, jasna, delikatna karnacja, a nie jakaś spalenizna z solarium.

łoo jezu facet na solarium = cipeczka

Gość Elano
Dziewczyny co Wy w tych rudych widzicie ? ? ja tez znam jednego goscia , ma rude wosy a lataja za nim, jak za banderasem , tez sie troche opalil ale bez przesady. Cos w sobie ma. Tez sie farbne narudo:)

mi tam sie nie podobali rudzi. ale w moim kochanym cos mnie zauroczylo. ma w sobie to cos. uuuuuhhh:)