Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliah MaN

Rudy kolor Włosów kreci Kobiety czy Nie?

Polecane posty

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja to nie wiem...może dlatego że mój ojciec jest rudy i szukam podobnego do tatusia ;) albo po prostu rudzi faceci mają dobre geny ;) a jak jeszcze te rude włosy są kręcone a facet ma piegi to już zachwyt totalny :)

Gość Eliah MaN
ooo :) wczoraj bylo milej;p ale rozumiem Was drogie panie , raczej nie lubie sie mezczyzn ktorzy chodza na solarium... ale ja tez nie jestem jakis super opalony w koncu mam malo melaniny:) jestem tak tylko troszke zabrazowiony:) ta bladosc byla dla mniestraszna;/

Gość mkmkmkm
a ty eliah w jaich kobietach gustujesz? rudych?

Gość Eliah MaN
Jesli mam byc szczery to rudy kolor zdecydowanie bardziej podoba mi sie u kobiet niz u mezczyn:) ale brunetki tez sa super... ale moja dziewczyna nie jest ani brunetka ani ruda , wiec liczy sie TO inne piekno:)

Gość mkmkmkm
a mam jesze pytanie- bo rudzi zazwyczaj maja piegi, ty tez?

Gość Eliah MaN
Tak ja tez mam pare ale nie przesadnie duzo, a dlaczego pytasz? :)

Gość mkmkmkm
a bo zazwyczaj rudzi maja piegi:) i zastatawiam sie czy sa jakies wyjatki

Gość mkmkmkm
a skąd "rudzielcu ";) piszesz do nas?

Gość Eliah MaN
Rudzielec pisze z Wroclawia:) a co moze mnie kojarzysz mmm? :D

Gość ona 24 bam
musisz byc sliczny! ile bym dala za rudego faceta:) ale niestety malo oj malo takich. czy mozesz wkleic swoje zdjecie z zamazana twarza, same wloski?:) nie moge sobie przypomniec nazwiska ale jest taki polski model, ma ogniste rude wlosy do pasa i jasna skore-jest przepiekny! jak znajde jego zdjecia to wkleje!

Gość Eliah MaN
Raczej zdjec nie bede zamieszczal :) Raczej tu pochlebnie siewypowiadacie o rudych wlosach , to dlaczego ja sie krepuje ? ?;/

Gość Nie krepuj sie
wielu Rudych Chlopakow jest niesmialych , pewnie przez kolor wlosow, ja znam swietnych kumpli , wlasnie z rudymi wlosami . Dodam ze maja piekne dziewczyny :)

Gość Apropo rudych mezczyzn...
kiedys na obozie nad morzem wszystkim laskom zakrecil w glowie taki jeden chlopak.Faktycznie byl bardzoo ladny:) Piekny blondyn na niego mowilysmy. Z dnai na dzien coraz bardziej sie do nas zblizal a pewnego wieczoru po imprezce zaciagnelam go z kolezanka na plaze do namotu i...:) bylysmy pijane ale pamietam , ze jak zdjelysmy mu bokserki zobaczylysmy pieknego ***aska:) w geszczu bujnych RUDYCH wloskow:) zdziwilysmy sie ale wcale nas to nie odstraszylo, przeciwnie... Teraz wiemy ze byl to farbowany "rudzielec" :D jak sie wygadalysmy reszta lasek... jeszcze bardziej na niego polowala:)

Gość dfdsf
Apropo rudych mezczyzn - chwalisz sie swoim kurewskim zachowaniem?

Gość Kochatka8
jak facet mi sie podoba to staram sie go zdobyc... ale jesli rudy zaczyna mi krecic w glowie to bym go doslownie ...:D wiec zgadzam sie. Twoje zachowanie bylo kurewskie , ale w slusznym celu:P

Gość dfdsf
a czy to kurewskie zachowanie - kazdemu facetowi ktory ci sie podoba zagladasz do gaci? wspolczuje

Gość Luna *
ktos poruszyl temat rudych wloskow lonowych:) te dopiero sa podniecajace:) mm.. Ile z Was Panie kochalo sie z Rudowlosym? ? wpisujcie sie Ja jestem pierwsza:)

Gość Widzeze
Luna gleboko gustuje w rudych mezczyznach:) Jestzdaje sie osobnytopik:) ale ja tez bylam z rudym Lukaszkiem i mnie nie zawiodl:D Rudzi sa piekni

Gość Moj Maz
ma rudy kolor wlosow , a synek jest Ciemny:) czyli nie odziedziczyl po tacie seksapilu na jaki podrywal laski:D Bujna fryzurka na dole..:) ale lepiej jak jest przycieta;p

Gość Jamajkaa
a mi sie rudzielce zawsze podobaly, a jesli ktos mowil Rude to falszywe to smialam sie z takiego glaba! pozdrawiam rudych przystojiakow!

Gość ona 24 bam
i potem suwaczkiem w bok. mmm te wlosy rozwiane na tym zdjeciu w rozowej podkoszulce. sliczne

Gość Mozesz zamiescic
to zdiecie, bo linka nie hce sie otworzyc;/

Gość ona 24 bam
nie da sie. musisz wejsc na ta strone i w dzial MEN models i wybrac bartka b :) mi sie otwiera, a jesli tobie nie to wpisz ta strone w pasku

Gość Mij facet ma rude
wlosy i jest piekny ! :) poza tym coraz wiecej rudych przystojniakow:)

Gość hahaa ilu jest
slawnych rudzielcow? ? Hmm Chuck Norris? :D kto jeszcze?

Gość jest paru..
kojarze kilku niesamowicie przystojnych Rudych aktorow, ale zdaje sie ze artystow tez nie brakuje, szkoda ze nie pamietam nazwisk...

Gość mkmkmkm
Eliah szkoda ze z Wrocławia, myslalaz, że jesteś z Polski centralnej;) Twoj opis bardzo mi kochos przypomina... :)