Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmh

Pytanie do facetów dlaczego podobają wam się właśnie chude a nie grube?

Polecane posty

Gość hmhmhmhmh

Przecież sadełko jest milsze w dotyku i w ogóle. dlaczego akurat chude a nie grube?? uzasadnijcie

Gość bo z wyglądu nie jes tmilutkie
tylko obleśne

Gość ze smakeim
hehe nie no takei w sam raz. wiesz nic milego nei widze w otluszczonej kobiecie ani za chudej. najwazneijsze aby byla proporcjona!!! i miala w sobie to cos :P a cvzemupytasz?? gruba jestes???

Gość okeJ
a najmilsze jest wtedy, kiedy czuje gdy slonina na brzuchu dziewczyny, przechodzi mi przez palce, stoi mi wtedy prosto pala, niczym sam komin Batorego :o

Gość hmhmhmhmh
nie nie jestem gruba, ale jakoś mnie to ciekawi. dlaczego akurat chude, tym bardziej że wiele kobiet twierdzi, że facet nie pies na kości nie poleci i że lubią grubsze, a prawda okazuje się być inna.

Gość hhhhhmmmmmmm.......
a co jak ci sie kobieta roztyje po ślubie albo ciąży to ją zostawisz albo będziesz zdradzał?

Jacenty i Calineczka Company , czym na kafe zajmuje sie wasze 'company' ?:D

Autorka takich tematow bylo chyba z 100000 nie wystawiaj sie na posmielisko ,odrobine honoru .Przeciez wiadomo szczuplejsze jest atrakcyjniejsza wszak to tez zalezy od gustu :D Tak samo ktos by spytal:dlaczego kobiety wola dobrze zbudowanych ,wyksztalcocnych przystojnych,inteligentnych facetow od brzusiastych badz tez za chudych niewyksztalconych zwyklych roboli badz tez mechanikow .Odpowiedz jest rownie jasna :ano dlatego ze ci drudzy do smierdzacy zaniedbani buraki a ci drudzy maja cos w sobie i sa rzecz jasna pocoagajcy zarowno fizycznie jak i intelektulanie :) Prawda czasem boli :D

Ja mogę odpowiedzieć, ale nie jestem facetem :P Faceci i tak nie odpowiedzą na te pytanie, bo oni to "czują intuicyjnie", ale nei wiedzą do końca dlaczego :P Kiedyś w cenie były blade grubaski, bo jeśli babka tak wyglądała, to wiadomo, że pochodziła z dobrego domu, nie musiala pracowac w ogrodku i jadla do syta. Chude opalone wieśniaczki nie były pociągające. Teraz, kiedy tuczące i całkiem smaczne żarełko jest tanie, w normalnym kraju każdego na nie stać, atutem przestała być pulchna sylwetka, tylko wysportowana. Kobieta już nie jest "posagiem, układem i ciałem", wymaga się od niej czegoś więcej: samozapracia, "dobrych" genów (bez skłonności do otylości, bo to choroba) I kasy. Jak babka umie o siebie zadbać, to podświadomie myślą, że dobrze zaopiekuje się dzieckiem, a facet może lecieć kolejną zapłodnić. To tak w skrócie.

Gość bo grube to imitacja
Nabywam tanio rodzynki sułtańskie w Biedronce i wystrzeliwuję je z odbytu niczym z procy w kierunku robotników drogowych.

I dodam jeszcze o podświadomości, która każe wybierać młode partnerki: bez zmarszczek, o dziecinnej twarzy (duże oczy, drobny nosek, drobna twarz), jasnych włosów (odmładzają) i drobnej budowie (bo kobieta zazwyczaj traci takową po porodzie, itp:P)

Gość hmhmhmhmh
persymona - o właśnie, o takie uzasadnienie mi chodziło :)

Gość Jacenty i CaIineczka Company
i chciałbym dodać, że pomysł z projektem podpowiedział mi sam Roman Giertych, który po 6 piwach wbił mi się swoim wszechpolskim berłem w zwieracze i głosem nie znoszącym sprzeciwu dopychał mnie brutalnie do trzymając za biodra do swoich jajek wyszeptując do ucha świństwa a jedno znich brzmiało...ZOSTAń KAFETERYJNYM CLOWNEM CIOTO!!!!!! no i jestem :(

Gość hmhmhmhmh
Jezu jestem taka nieszczęśliwa.Zakładam już kilka dni te topiki o grubych i chudych i nikt nie chce mi przyznać racji,że grubaski są the best.Chyba potnę się.....Ludzie przyznajcie racje,że otyła baba jest fajna...

Gość to jest corvax
hmhmhmhmh- nie łąm sie w sumie ja lubie takie pulchniejsze , nie baardzo grube ale troche sadełka jest ok :-) np taka dorota wellman super babka moim zdaniem :-)

Gość Pati94
Weszłam na tą stronę choć nie jestem facetem... Jestem zirytowana waszymi odpowiedziami :/ Z tego co piszecie zrozumiałam, że lubicie puste, chude i opalone laski... :( Oki, może i tak... Ktoś napisał, że trzeba mieć kasę aby dbać o siebie... a czy taki facet pomyśli czy ona ma pieniądze, czy pomyśli czy jest inteligentna czy pusta... Nie patrzy i nim interes kieruje a nie mózg... Ja mam 162 wzrostu ważę 65 kilo... Dużo osób mnie kubi, ale chłopaka nigdy nie miałam... Jestem pewna, że mężczyźni są w niektórych sytuacjach bezwzględni i podli dla osób takich jak ja....