Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa...

Mam pytanko dotyczace wlosow

Polecane posty

Gość jaa...

Drogie panie mam pytanko dotyczace wlosow amianowicie farbowania.Nigdy nie farbowalam wlosow,bo jakos nie czulam takiej potrzeby ale teraz chce cos zmienic i wlasnie pomyslalam o pasemkach blond,a jestem szatynka wiec mam ciemne wlosy i tu moje pyatnko czy mi pasuja blond pasemka?

Ja zrobiła,m sobie blond pasemka na włosach do pasa. Mój naturalny kolor to dosyc ciemny braz. Wszysscy prawili mi komplementy ale szczerze mówiac jesli chcesz podjac taka decyzj e musisz iśc do dobrego fryzjera i zainwestowac w dobre odzywki bo rozjasnianie niszczy nieco wloski i trzeba je regenerowac i bardzo o nie dbac

To wszystko zależy od odciania pasemek i Twojego typu urody ;) :D Raczej dobrym rozwiązaniem nie są platynowe pasemka :D Może spróbuj rozjaśnić je np. Castingiem? To szampon koloryzujący, więc dużej krzywdy nie zrobi, a zobaczysz, czy Ci efekt rozjaśnienia pasuje :)

z reguly efekt jest dobry szczególnie jesli się opalisz latem ale radze ci pamietac o odpowiedniej pielegnacji bo z własnego doswiadczenia wiem ze jasne wloski są decydowanie bardziej wrażliwe Pozdrawiam p.s. radze sie wybrac do dobrego fryzjer zainwestujesz ciut wicej pieniędzy, ale bynajmniej nie bedziesz sie musiała obawiac że coś zchrzani bo tani osiedlowi fryzjerzy tylko patrzą jak tu zaoszczedzic i używaja gorzszej jkosci kosmetyków Doradzam Ci szczerze bo sama tego doswiadczy lam Pozdrawiam i powodzenia!!!

Racyej na pierwsye farbowanie lepiej si wzbrac do frzyjera ryecyzwiscie fara casting jest dobra ale pierwsyz ray lepiej jak doradyi Ci fachowiec

Gość jaa...
dziekuje Wam serdecznie,ale mam jeszcze jedno pytanko.Bo jak sobie zrobie te pasemka to czy przypadkiem nie wyjda mi one rude?bo mam ciemne wlosy i nie wiem czy za pierwszym razem bede miala takie fajne blod czy rude