Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmichor

Luteina a okres!

Polecane posty

Gość kmichor

jestem po porodzie 25 stycznia.Czekam teraz na drugi okres po porodzie i nic!Miałam dostać 19.04.08r.Spóźnia mi się 13 dni.Robiłam już dwa testy i wyszły ujemnie-jeden nawet dziś.Czy może być jeszcze szansa że mogę być w ciąży!?Czy już nie.Wiem,że okres po porodzie jest bardzo rozregulowany.Słyszałam,że luteina wywołuje okres a ja akurat mam bo brałam w czasie ciąży.Nie zaszkodzi a może pomoże!Niech ktoś mi pomoże!!!!!!

Gość sufrinia nastoletnia
ja mam podobny problem, mam 17 lat , kilka tygodni temu uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, balam sie ze wpadłam i nadal sie boje , wiec zaczełam robic testy , pierwszy test zrobiłam 7 dni po tym pettingu , nastepny w dniu spodziewanej @ , nastepny test 3 dni po terminie @ nastepny 10 dni po terminie , i nastepny za tydzien , i tak co kilka dni , ZROBIŁAM 7 TESTÓW CIAZOWYCH, wszystkie robilam odrazu rano po wstaniu z łozka . a ponadto boje sie ze zaszlam w ciaze , boje sie bardzo , chlopak ten zostawil mnie i wyjechał na stałe (polecial do kanady) zmienił numer , nie mam z nim zadnego kontaktu, :( tesknie za nim , on ze mna zerwal , powiedzial ze niechce byc juz ze mna...:( mam wszystkie objawy ciazowe , bóle kregosłupa żoładka itd... niewiem co mam robic..:) testy wyszły wszystkie negatywne

on zmienil numer nie mam z nim zadnego kontaktu

Gość kmichor
Wydaje mi się,że na pewno w ciąży nie jesteś!A objawy typu bolący kręgosłup to nie objaw ciąży!!!!!Nie ma czegoś takiego!Z żołądkiem też nie bardzo!Luteina wywołuje okres i ja to wiem tylko chcę się upewnić!Nie martw się!

Gość onaanooannao
surfinia ty to chyba zglupialas juz do reszty,jestes tak zenujaca...ze brak slow kmichor--->ja nie mialam okresu przez 1,5 miesiaca,zrobilam testy(3) tez wyszly negatywne,poszlam do lekarki i dala mi wlasnie luteine na wywolanie okresu,przy okazji powiedziala mi ze jak zrobi sie juz 2 testy i wyjda negatywnie to pewnosc ze to nie ciaza,no chyba ze zrobisz je bardzo wczesnie a co do okresu to moze sie jeszcze nie szpikuj tymi tabletkami,te 2 tyg to chyba nie jest dramat,poczekaj jeszcze,bo moze sama sie wlasnie nakrecasz i tym stresem powodujesz ze okres sie przesuwa

onaanaooannao------> na ulotce jest napisane ze nie ma 100% pewnosci w testach , a okres tes mozna miec w ciazy:( a swoja droga rycze ciagle za moim facetem i te mdłosci...:(

Gość kmichor
Dzięki onaanooannao!Każda pozytywna wiadomość jest na miarę złota!Też mi się wydaje,że to nie ciąża bo przeszłam już dwie więc wiem jak to wygląda,ale zawsze jest stres,że jak ciąży brak to ciąża!Pozdrawiam!

Gość kmichor
sufrinia nastoletnia nie martw się bo to na pewno nie ciąża!!!!!To nie te objawy,a stres powoduje,że nie masz okresu,a powiedz mi czy to pierwsze y wasz raz!?

ja pierwszy test zrobilam 7 dni po petingu , drugi w dniu @ a nastepne po terminie@ i nastepne co kilka dni , wszystkie odrazu po wstaniu z łozka ... ale moze zle je zrobilam..:(

Gość kmichor
ale chodziło mi o wasz pierwszy raz w łóżku!?

to nie nasz pierwszy raz , a martwie sie tym bo jak jestem w ciazy to ojciec dziecka nieznany , wyjechal , zerwal ze mna i zmienil numer, rycze ciagle i rycze i rycze

mam mdlosci , bole zoladka i kregoslupa i ostatnio czesto sikam

Gość kmichor
Nie płacz bo to Ci nic nie da zrobiłaś już wystarczającą ilość testów i możesz być spokojna!!!!!A jak co to ta luteina jest jeszcze.

kmichor---> po co mi luteina?? luteina???????????? :O

Gość kmichor
to są już urojone oznaki ciąży,a jak Ci pisałam żoładek i ból kręgosłupa to nie objaw ciąży!

Gość kmichor
luteina wywołuje okres

ten peting był kilka tyg temu , od tamtego czasu mialam prawidlowo okres 2 razy , okres był był

ale martwie sie bo tu na kafe czytalam ze dziewcz\yny dowiadywaly sie o ciazy w 3 miesiacu bo mialy okres i myslały ze nie sa w ciazy ..:( rycze teraz znow:(