Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aw81

Kryzys laktacyjny- 5/6 tydzien Znacie cos takiego ?

Polecane posty

Czy jest cos takiego jak kryzys laktacyjny w /6 tyg zycia dziecka? czym to sie objawia- zwiakszonym apetytem dziecka czy tymzasowo zanikającym pokarmem..? Bo mi zanika pokarm.... :( Synek nie chcial ssac, bo sie denerwowal ze nie leci, a jak odciagnelam laktatorem to wyszlo ok 10-20 ml... czy jest to ten kryzys laktacyjny ??????? i czy mam szanse na zwieksznie laktacji ............??

Gość ja miałam tak samo
Przystawiaj jaknajwiecej do piersi i próbuj zciągać laktatorem. Ja sobie kupiłam jeszcze herbatkę Hiipa dla karmiących i pije bawarkę. Teraz już jest dobrze i mam wystarczająco dużo pokarmu ale poczatki były tragiczne. Nie poddawaj się i głowa do góry

czy naprawde da sie go przezwycięzyc ??

Gość aaaaaaaaaaa buba
oczywiście,badz cierpliwa a napewno bedziesz miała mleko jak nie jedna dojna krówka....naprawde.Ja polecam herbatke na laktacje fitomix z apteki.Ta to dopiero pobudza.Dostawiaj ,dostawiaj i jeszcze raz dostawiaj.Do 8 tyg Twoja laktacja ma prawo sie rozbujac.

dziekuje za pocieszenie, a moze jeszcze jakies rady... plis a czy jest cos takiego ze niektóre kobiety po prostu maja za malo pokarmu-taki typ i juz i nie da sie z tym nic zrobic czy da sie cos zrobic zawsze??.......................