Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana / kochana

i mnie zostawil

Polecane posty

kiedys poznalam faceta, zupelnie przez przypadek, podczas wyjazdu, bylo mi przy nim naprawde dobrze, to znaczy nie spedzalismy razem czasu jako osoby chcace uczynic cos wiecej, ale jako nowo poznani znajomi. tydzien pozniej ja wyjechalam, nie wymienilismy numerow, nic. okolo 2 miesiace temu odnalazl mnie na pewnym znanym wszystkim portalu,zaczelismy sie spotykac, i tak mnie ladnie zmanipulowal, ze zerwalam z facetem, z ktorym bylam 4 lata, po czym, jak juz do czegos miedzy nami doszlo, to mnie zostawil. nie wiem, jak sobie z tym poradzic, co wiecej, jak powiedzial, ze to koniec, to wrocilam do poprzedniego, tak by nie byc sama. nie wiem, czy dobrze robie, pewnie nie, ale inaczej nie potrafie sobie poradzic. czy ktos ma podobnie?

Gość pijaczka
ja boje sie ze bede miec podobnie, tzn ze moze mi nie wyjsc z nowym a rzuce obecnego :O

Gość fjkfhkfhkgf
jak ja bym chicała żeby mnie zostawił...pisze zupełnie serio

no ja sie tez wlasnie tego balam, ale nie wierzylam, ze to sie moze stac, ale sie niestety stalo, a teraz zaluje, zaluje jak jasna cholera, ale tego, ze nie wyszlo

Gość pijaczka
no ale wrocilas do bylego, wiec o co chodzi? sprobowalas, nie zaluj, niczego nie mozna zalowac !

Gość ijaija i ja
miałam tak samo... zerwałam z moim ówczesnym chłopakiem przez niego, bzyknelismy sie kilka razy po czym on stwierdził, że ja za bardzo angażuje sie w znajomość z nim...... no debil..

to najwyrazniej takich debili jest wiecej, chociaz to on stwierdzil, ze sie boi tego, co sie z nim dzieje i dlatego woli nic wiecej nie robic, po prostu skonczony idiota

Gość Typowy SK
heh następna dziiwka co daje duupy przygodnym facetom. Gardzę tobą łatwa lafiryndo

Gość Typowy SK
>>>ijaija i ja tak się traktuje dziiwki - dyma i kopie w duupę. Po co komu szmacisko? Żeby wstyd był przed znajomymi?

Gość Typowy SK
jeśli nazwanie kogoś dziiwką jest chamstwem to czym jest dawaniu duupy przypadkowemu facetowi będąc w 4-letnim związku?

Gość Typowy SK
"jak juz do czegos miedzy nami doszlo, to mnie zostawil." - to co? tylko mu lizałaś jądra? Myślisz że jak nie było pełnej penetracji to się nie zeszmaciłaś? :D

Gość Typowy SK
A gadałaś mu o tym 4-letnim facecie?

Gość Typowy SK
no i facet sobie usiadł i pomyślał "no cholerę mi szmacisko które potrafi olać 4-letni związek tylko dlatego, że niczym bezwolna samica poleci na feromony innego?" Facet ma olej w głowie, wie żeby nie kupować wybrakowanego towaru.

Gość Laijla86
a od kiedy faceci potrafią myśleć???