Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilary..

Czy używałyście lub używacie przewijaka?

Polecane posty

Gość hilary..

zastanawiam sie czy jest w ogóle potrzebny dla noworodka..

Gość niegdy nie używałam

ja uzylam kilka razy na poczatku w pierwszych 3tygodniach pozniej nie uzywalam uwaza ze jest zbedny

ja uzywam caly czas, jestem wysoka wiec przewijak mam polozony na pralce w lazience, nie musze sie schylac i tak mi wygodnie, no i wszystko co trzeba mam pod reka; poza tym jak przewijam mala gdzie indziej np. na lozku, wije sie i przewraca na brzuch, na przewijaku o dziwo lezy grzecznie. mysle jednak ze przewijak to indywidualna sprawa

Gość mama córeczki
ja mam przewijak, zawze na nim zmieniam pieluche, a lezy na stoliku komputerowym, więc mi wygodnie, a w szufladzie na klawiature trzymam pieluchy, kremy itp

idealne rozwiązanie! jest bardzo wygodny, nie wyobrazam sobie gdzie bym miala przewijac swojego synka. mam taki sztywny ceratkowy przewijak nakladany na lozeczko i przenosny-uzywam tez przy kąpieli. Polecam jak najbardziej- mama 5-tyg synka

a ja nie znam nikogo kto by przewijaka nie uzywal... nie jest to az tak wielki wydatek, no a wygoda niesamowita

Gość napisze na pomaranczowo
uzywałam ze wzgledu na posiadanie psa i przewijałam "na wysokosciach"a nie np kanapie

mój syn ma roki i dwa miesiące i nadal używamy!!

Gość bakabaka
syn ma 7 mc i nadal uzywamy i nadal bdziemy

Przy córci używałam przez ok. rok i nie wyobrażałam sobie bez niego przewijania... A przy synku zrezygnowałam po ok. miesiącu - taki z niego wiercipięta, że w tym wypadku się nie sprawdził. Ale ogólnie jestem na tak ;-)

ja sobie nie wyobrazam zycia bez pzrewijaka, zawsze zmieniam pieluche na pzrewijaku, zawsze po kapieli cala pielegnacja odbywa sie na pzrewijaku i zawsze ubieram dziecko na pzrewijaku, nie wiem jak mozna inaczej? gdzie wtedy sie zmienia pieluche? nalozku kiedys probowalam ale mam miekki materac i nie da rady, na stole? za twardo, w lozeczku - karkolomne pozycje dla dziecka i matki :/ ja mam przewijak ceratkowy sztywny nakladany na lozeczko za uzywany dalam 5zl plus pokrowiec z frotki za kolejne 5 zl a nowy kosztuje 30zl wiec kasa to nie ejst wielka a wygoda nieoceniona :) polecam osobiscie:)

Gość Pieknotka 2333
PHiiii...Ale pytanie, oczywiscie, ze uzywamy juz od 23 lat nie wyobrazam sobie zostac przewinieta gdzie badz.

ja kupilam przewijak i stoi w foli do dzisiaj :-) jakos mi jest lepiej przewinac mala na luzku :-)

Przy pierwszym dziecku nie miałam i przewijałam w łózeczku badz na wersalce, krzyz bolał :(, teraz mam przewijak i rewelacja, ubieram synka na nim oraz biore do łazienki i po kapieli cała pielegnacja na pralce na przewijaku, warto za te grosze miec :)