Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiwak

tęsknisz??

Polecane posty

Gość Wiwak

Tesknie za nim...

Gość potęsknisz i
przestaniesz. kiedyś też tak miałem ale się tego wyzbyłem.zacząłem dbać o siebie. nie warto tęsknić, jak ona nie tęskni i ma cię gdzieś. ja się narzucałem, a ona miała innego jak się okazało. do pipla z tym!

Gość Wiwak
iii co?? i sama nie wiem co zrobic, tesknic i byc z innym? chore to zycie...

Gość Wiwak
hmmm z tesknoty to mi chyba siwych wlosow przybywa, chociaz w tym wieku?? najgorsze sa wieczory ale to tylko niektore, i wlasnie ten dzis jest tym jednym z najgorszych :(

Gość tez za nim tesknie
:( a tu jeszcze pewnie 3 miesiace :(:(:(

jak się rozstałam po 3 latach w związku to tez mi się wydawało że całe życie będę tęsknić ;) miałam parę przelotnych związków i depresję że :nigdy nie zapomnę" az poznałam pewnego Pana z którym jest o niebo, ba 3 nieba lepiej :)

Gość Wiwak
Ehh gdybym wiedziała, ze to 3, 4 godziny czy nawet trzy miesiace, a wiem, ze juz nigdy...:( no ale nikt nie mowil, ze bedzie łątwo ;/

Tęsknie, cały świat Jego nazywam imieniem :( 😍

Gość Wiwak
gdybym wiedziałą, ze zobacze go za trzy czy cztery godziny, moze byc nawet za trzy miesiace, ale wiem, ze nigdy nie spojrzy mi w oczy, nie przytuli mnie i nie usmiechnie sie, dobija mnie...ale nikt nie mowil, ze bedzie latwo :(

Gość hahaaaa....
poznasz innego...bedziesz szalec za nim....zranisz go,albo on Ciebie...zow tesknota ...C'est la vie.....

Wiwak hmmm z tesknoty to mi chyba siwych wlosow przybywa, chociaz w tym wieku?? najgorsze sa wieczory ale to tylko niektore, i wlasnie ten dzis jest tym jednym z najgorszych jeżeli tylko niektóre, to nie masz się czym przejmować :)

Gość tęskniee bardzo..
ale od wczoraj wiem, ze juz Go nei bedzie.. nie spojrzy, nie dotknie, nie pocaluje, nie usmiechnie sie.. Stracilam Go juz chyba na zawsze choc jeszcze ciezko w to do konca uwierzyc..:( po 3 latach zostawil mnie :(

Ja też bardzo tęsknię...nie mogę jeść,spać,pracować..normalnie nic nie mogę robić..Pokłóciliśmy się o taką pierdołę..on jest daleko i może znalazł sobie inną?Już nie wiem,co myśleć ale tęsknię strasznie!!!! :( :(

Gość łączę się w bólu.......
bardzo tęsknie, bardzo go potrzebuję :-(