Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz test

czy moge zrobic teraz test...?

Polecane posty

Gość teraz test

dzis jest moj 28 dc... powiedzcie prosze moge go teraz zrobic...?

mozesz ale bedzie bardzo nie wiarygodny ( sensie jesli pokaze ze w ciazy nie jestes to wlasnie mozesz byc..) wiec poczekaj do rana

Gość teraz test
test ciążowy, na mocz- strumieniowy

oooo sooorrryyy... nie wiem dlaczego ale skrot dc skojarzyl mi sie z dniem ciazy a nie z dniem cyklu :D :D :D

Gość teraz test
chyba nie wytrzymam i zrobie teraz tzn jak bede brała kąpiel... sutki mnie bolą... brzuch pobolewa

Gość teraz test
z tego co czytalam na forach to dziewczynom niekiedy takie test wychodzily w porach popołudniowych i to nie koniecznie po terminie @

Gość teraz test
jest jakakolwiek szansa ze wskaze ciąze...?

Gość Gosia1987
Ja odradzam - mnie 3 test przed @ wyszły negatywne, dopiero 4 i to z porannego moczu pokazał druga bledziutką kreseczkę, w drugiej ciąży to samo - dopiero beta wykazała ciążę, gdy testy jej nie pokazywały. lepiej poczekaj do rana - to tylko kilkanaście godzin, a będziesz miała to 80% pewności.

Gość jak jestes
jak jestes rzeczywiscie w ciazy to o ktorej porze nie zrobisz to i tak wykaze obojetnie czy rano poludnie czy wieczor

Gość Gosia1987
oczywiście że jest, ale pamiętaj tez o tym, że w dniu @ 50% ciąż ulega samoistnemu poronieniu. i pamiętaj, ze nawet bledziusieńka, prawie biała kreska oznacza ciażę, więc dobrze sie przyjrzyj testowi

Gość teraz test
do jak jestes--> ale czy w tym 28 dc to juz wykaże...

Gość asteria
ja tez zrobilam w 28dniu cyklu, co prawda 1 dzien po terminie miesiaczki. zrobilam go popoludniu, po przyjsciu z pracy. wynik byl pozytywny.

Gość teraz test
powiem Wam ze kupilam testy na allegro jakis czas temu i wydaje mi sie ze nie sa dobrej jakości - rozklejają się... no ale zostały mi 2 wiec trzeba je wykorzystac :)

Gość teraz test
moj ostatni cykl trwał 30 dni

Gość asteria
wszedzie jest napisane ze test powinien juz wykryc ciaze po 7-10dniach od potencjalnego zaplodnienia. jednak poziom hormonu w moczu to sprawa indywidualna i czasem moze byc go za malo, by test go wykryl. ja bym zrobila, bo nie lubie czekac. ale twoj wybor. jezeli zrobisz to daj znac:)

Gość asteria
eeeee, jak masz dwa to jeden mozesz zuzyc:) masz jeszcze drugi na powtorke za pare dni:)

Gość teraz test
jeżeli doszłoby do zaplodnienia to napewno juz te 10 dni mineło... a chyba się skusze... :) szczerze mowiac to nawet nie wiem jakiej czulości sa te test- moze gdzies znajde te info...

Gość teraz test
juz tyle tych testów robilam- żaden nic nie pokazał tylko @ pozniej przyszedł...

Gość to idź zrób
i daj znać!!:)

Gość teraz test
zrobie go dzisiaj i dam znac :)

Gość asteria
wiesz ile ja sie testow narobilam??? hoho, fortune wydalam. serio. przetestowalam chyba wszystkie dostepne na rynku. ale gdy faktycznie zaszlam w ciaze, to domyslalam sie wczesniej. piersi mnie bolaly bardziej i inaczej niz zwykle, szczegolnie sutki. brzuch pobolewal. i chyba pierwszy raz w zyciu mialam zgage. chlopak mi kupil najtanszy test jaki byl (troche go opierniczylam, bo myslalam ze jak taki byl tani to lipa jakas). w sumie taki pasek papieru byle jaki. ale spisal sie super, ciaze wykryl i pokazal dwie krechy, i to po poludniu. a dodam ze duzo pije i pewnie mocz byl rozrzedzony.

Gość teraz test
ide do łazienki wziasc kapiel..- jak tylko wyjde dam znać...

Gość to czekamy na wieści

Gość teraz test
no i tak jak myslalam 1 krecha ale wydaje mi sie ze mocz był dość sporo rozrzedzony...

Gość teraz test
i chyba kolejny test wykonam w pon bo tylko 1 mi zostal

Gość asteria
:( no mogl byc rozrzedzony, a i test moze miec niska czulosc. sorry, ze tak cie dopingowalam. ale powtorz za kilka dni koniecznie.

Gość teraz test
dzieki za doping tego nigdy dość :) ja juz do tych testów podchodze sceptynie robie ale zupełnie na nic sie nie nastawiam... bolą mnie sutki, czasmai podbrzusze no i nawet mam wrażenie że piersi mi sie nieco powiekszyły ale tak jak mowie podchodze do tego z duuzym dystansem :)

Gość teraz test
brzuch dalej pobolwea, sutki bolą podczas dotykania... sama nie wiem czego to objawy czy zblizajacego sie @ czy mzoe ciazy... w pon kolejny test