Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartt

POMOCY - Obudzic uczucie

Polecane posty

Gość bartt

Witajcie, moze u Was znajde jakaś pomoc. Ostatnio zwiazalem sie z dziewczyna do ktorej cos mocno poczulem. problem w tym ze ona nie moze okazac mi uczucia.szanuje ja, dbam o nia, robie wszystko zeby bylo dobrze, mowie mile lsowa, gesty, caluje, ona sama mi nie da buziaka, nie powie mi milego slowa, zawsze wszystko nalezy do mnie. jest po zwiazku z bydlakiem, ktory ja zle traktowal, i sama nie wie czy to co ma teraz to milosc, czy tylko wspomnienia. moja dziewczyna ogolnie ma problemy z okazywaniem uczuc, co moge zrobic by to zmienic? jak moge sprawic zeby poczula do mnie cos glebszego, pokochala. pomocy bartek

Gość monika dziewczuyna ruchawika
z czasem jej to przyjedzie, jestem taka sama.........musisz sie uzbroic w cierpliwosc,

Gość bartt
a jak nie przejdzie? co ja ze swojej strony moge zrobic zeby przyszlo to szybciej i zebym nie uslyszal od niej ze to koniec?

Jam mam ten sam problem, znaczy moja żona ze mną, niestety się nie zmieniłem, coś mi siedzi i nie można tego chyba zmienić, jeśli ma trudny charakter to współczuję.

Gość aga25xxx
Czegoś tu nie rozumiem. Nie można nikogo zmuszać do tego by pokochał. Gdy będziesz zbyt natarczywy ze swoimi uczuciami - zrazi się do ciebie. Co możesz zrobić aby to zmienić? Moim zdaniem na to trzeba czasu a przede wszystkim przestań być taki namolny, bo dziewczyna zacznie się dusić.

Gość bartt
nie chodzi o to ze ma trudny charakter, chodzi o to ze boi sie zaangazowac bo nie wie czy jest w stanie

Gość bartt
aga25xx i mam to sobie olac i pozwolic to skonczyc?, cos co sie dopiero zaczelo?

Gość aga25xxx
Jeszcze druga sprawa chodzi mi po głowie. Piszesz, że dziewczyna jest po związku z "bydlakiem", który ją żle traktował. Nie wiem jak długo z nim była, ale być z kimś kto nie rozumie prawdziwego znaczenia słowa "kocham", a wylądować w ramionach czułego faceta to ogromna przepaść.

Gość aga25xxx
Olewając ją dasz jej do zrozumienia że jesteś taki jak jej były, czyli, że nie liczą się dla ciebie jej uczucia.

Gość bartt
no i teraz nasuwa sie pytanie, co zrobic?

Gość aga25xxx
Bez obrazy Bartt, ale wydaje mi się że to sie rozpadnie...Jak już mówiłam- nikogo nie da się do niczego zmusić. Piszesz, że nie chcesz tego kończyć na początku. Za dużo od niej wymagasz. Piszesz w jednej z wypowiedzi,że chcesz żeby przeszło jej to szybciej. O zgrozo! Dlaczego nie dasz jej czasu na to by była w stanie się zaangażować?

Gość troche cierpliwosci
a bedzie okey miałam tak samo dopiero po roku bycia z nim zaczełam to zmieniac,zaczełam rozmawiac o sobie o nas to naprawde nie oznacza ze ona nie chce albo jej nie zalezy ona po prostu nie umie ale sie tym zadrecza ciagle mysli,w koncu sie przełamie i pojdzie z górki

Gość aga25xxx
Z drugiej strony rozumiem cię że kochasz ją i chciałbyś by ona to odwzajemniła. Nie dziwię się że to cię tak trapi. Ale tu trzeba czasu. Zastanawiam się jak wyglądają wasze spotkania? Zabierasz ją gdzieś? Chodzicie na spacery? I co ona wtedy? Milczy, dużo mówi o sobie, wspomina? Pozwól jej wygadać się do woli i słuchaj co do ciebie mówi, a może sama podpowie ci drogę do swojego serca. Życzę ci powodzenia.