Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulka

help - potrzebna szybka rada -

Polecane posty

Gość bidulka

8 lat pożycia za nami, zawsze było ekstra, a teraz? wydaje mi sie jakby kochał się ze mną z obowiązku :-( Ja już niemam pomysłów co robic, żeby w nim zawrzało :-( nie obrażajcie tylko doradźcie coś proszę :-(

Gość bidulka
normą było zawsze co 2 max 3 dni, teraz mija drugi tydzień a on jest taki jakiś ... niewiem (zdrada odpada)

Gość bidulka
a ja szaleje ... ale niechce wyjśc na napastliwą

Gość bidulka
czyli co? waszym zdaniem trzeba przeczekac?

Gość czysta zlosc
no najlepiej zebyscie odpoczeli od siebie- nawet weekend osobno-jedz do cioci na wies czy gdzies. albo zabierz go gdzies na polane-mnie to kreci.

Gość Nastolatka___
już dzisiaj pisałam o urozmaiceniu : propo gier polecam : 2 zwykłe kostki do gry. najlepiej w dwóch kolorach. przypisujemy cyferką od 1do6 części ciała dla jednej kostki, od 1do6 czynności Np. PIERWSZA KOSTKA : 1 plecy 2 stopy 3 klatka piersiowa 4 usta 5 całe ciało 6 narządy rozrodcze XD DRUGA KOSTKA : 1 pocałunki 2 oblizywanie 3 ssanie 4 masaż dłońmi 5 masaż stopami 6 pełen pakiet xD Rzucacie na zmiane, to co wylosujecie robi Wam partner przez np. 10 minut < ustalcie przed grą długość wykonywania czynności > Warto zapisać wszystko na kartce, żeby nie było wykręcania sie itd. Pozwól mu zacząć, rozochocisz go, będzie czekał na następne kolejki...xD

Gość bidulka
to typowy domator, troskliwy itp ale leń niesamowity się z niego zrobił jeśli chodzi o te sprawy, próbowałam rozmawiac, ale on nie widzi problemu, jak widzi ze mnie to do szału doprowadza to zaczyna się dobierac, ale ja wiem że robi to "na odczepnego" - jestem na serio w desperacji, inaczej nie szukałabym pomocy na forum - kurde, a może ze mną coś nie tak? sama już niewiem - pokraką nie jestem, zawsze mam jakieś pomysły, a facet się wypalił

Gość czysta zlosc
zacznij sie stroic ale nie dla niego-dla siebie. niech poczuje sie troche zagrozony i sie ruszy z kanapy skoro nie widzi problemu sam

Gość bidulka
ok - ale podsumowując .... "molestowanie" w łóżku nic nie pomoże tak? trzeba to ... że tak powiem ... "ugryźc" od innej strony;

Gość bidulka
Nastolatka_______ dobre to :) tylko czy ten osiołek załapie ;)

Gość czysta zlosc
no tak- nie podawac pod nos tylko niech sam zawalczy. nie narzucaj sie- kup sobie wibrator (jak go znajdzie tez moze mu dac do myslenia)

Gość Nastolatka___
jak moj głupol załapał to Twój też się skusi :D

Gość Nastolatka___
właśnei, próbowałaś jakimiś gażdżetami go zachęcić? zaproponować wspólne nacieranie żelem np. durexa? albo zlizywanie z siebie czekolady, bitej śmietany... ;>

Gość bidulka
czysta złośc - wibrator ... groźnie, niewiem mam jakieś zachamowania przed takimi sprzętami :( niewiem dlaczego Nastolatka___ :D

Gość Nastolatka___
nakładki wibracyjne, striptiz, zawiązywanie oczu... nie iwem co jeszze :P

Gość bidulka
eh, ide spac, mój już chrapie :( będzie się milusio przytulał a ja będę fantazjowała jak go duszę poduszką ;)

Gość bidulka
Nastolatka___ z tymi nakładkami nie próbowaliśmy ... trzeba pomyślec w tym temacie, ale chyba najlepszym pomyslem bedzie wziąc sie w garsc i dac na wstrzymanie, niech on zacznie fiksowac

Gość czysta zlosc
e kupisz to pokochasz. ja swoj mam od roku. nie uzywamy go za czesto sama tez nie ale czasami lubie taka zabawe. urozmaicenie. a kup chociaz zeby on "przypadkiem" znalazl i powiedz mu wtedy spokojnie ze potrzebujesz wiecej i nie tylko niedzielnego seksu

Gość bidulka
dobranoc, (bateria mi juz pada w lapie)

Gość bidulka
dziękuje wam za cenne wskazówki

Gość dupelasia na komputerze
Bidulka - jest jeszcze tak, że jak on robi to tak sobie tylko, to Ty tracisz pewność siebie i nie czujesz się taka pociągająca. Zrób cos, by odzyskać pewność siebie, a co za tym idzie sexapil. Nawet jeśli pomalujesz paznokcie, poczujesz się ładniejsza. On to samopoczucie wyczuwa i też to poczuje. Im bardziej atrakcyjna będziesz się czuła, tym bardziej on Cię za atrakcyjną bedzie uważał, bo z pewnością siebie masz ten błysk w oczach i ten pewny siebie zalotny usmieszek, a nie zmartwioną minkę biduli. I zmień nick na "rozkoszna kotka". ;)

Gość 23ona
bidulka gratuluje udanego pozycia. Ja jestem 7 miesiecy po slubie i przez kwiecien (caly!!!) kochalismy sie 5 razy :( dodam ze tak jest juz od jakiegos czasu , sex raz na jakis czas :P