Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnielkaKoszalka

Pierwszy RAZ! D Porazka czy sukces..

Polecane posty

Gość AnielkaKoszalka

Opisujcie swoje pierwsze razy, kazdy jest az tak fatalny jak moj?? Ja pierwszy raz mialam 2 RAZY:D Najpierw chlopak sfiniszowal w spodnie, za drugim razem PODOBNO doswiadczony facet po minucie zafajdal mi brzuch;/

Gość włosomanka
coś ci topik podupadł:D:D żal:P

Gość AnielkaKoszalka
Ludzi sie wstydza:D to dowud ze bylam sama ze sperma na brzuchu:D

Gość AnielkaKoszalka
Dowod *:D

Gość Elisse
Nie martw sie ja tez nie mialam za fajnie .... w sztni na dyskotese w ciuchach;/;/ bolalo i trwalo z minute...

Gość Japoneczka z wiankiem
a moj 1 raz byl swietny, chlopak doswiadczony i ja zadowolona z tego powodu:) juz za pierwszym razem sprobowalam wszyyystkiego:)

Gość nie ma co sie oszukiwac
pierwsze razy nie sa idealne :) Ale ja bylam w siudmym niebie bo zrobilam to z NIM :* co nie znaczy ze mnie calej nie pokleil:D

Beznadziejny, rozłożony na kilka razy, bo bolało potwornie i On nie mógł wejść do końca. Ale najwazniejsze, że się kochaliśmy i nadal kochamy:-) Jesteśmy już 8 lat razem i nasz seks z czasem stał się udany:-)

Gość a ja pierwszy raz
kochalam sie u siebie w domu, nie w szatni czy w toalecie , a na swoim lozeczku:D i bylo fajne , co prawa troche bolalo ale poczulam co to jest czuc penisa w sobie:)

pierwszy raz wole zapomniec, ale własciwie to wogole go nie było, pojawiło sie duzo krwi i zamiast sie kochac to musielismy opanowac sytuacje i meczyc z czerwona plama na kanapie 2 raz był juz lepszy ale ciagle nie to no a 3 i kazdy kolejny był super :) z doswiadczonym facetem no i przynajmniej z miłosci a nie z nudów :)

Gość Agus podobne masz
przezycia do mnie;/ ile lat mial Twoj pierwszy?

ten pierwszy był 3 lata starszy, drugi w moim wielu , no a trzeci był sporo starszy (jakies 15 lat) i mozecie zgadnac ktory sie najlepiej spisał :D:D juz nigdy wiecej rowiesników w łózku :D

Gość roalka
A ja wrecz przeciwnie do Ciebie AGus:) Pierwszy raz mialam z facetem 12 lat starszym mial 30 lat, i trwalo to moze z 2minuty, i nie bylo szczytem przyjemnosci. Z prawiczkiem kilka m-cy pozniej bylo moze nie duzo dluzej:) ale napewno bardziej zmyslowo i dziko:)