Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UPpodnoszeUP

ZBIERAM EKIPE KTORE CHCA LATEM ZALOZYC BIKINI BEZ KOMPLEKOW ZRZUCAMY KILOGRAMY

Polecane posty

a moze ktos juz schudl, niech opisz eile, jak i w jakim czasie :) przy okajzi opiszcie swoje diety moja wyg;ada tak 6.30śniadanie; kubek mleka i 5 lyzek platkow owsianych 10.302 sniadane; kanapka z twarogiem lub wedlina jablko 15/1.30obiad; niecale a moze pol torebki ryzu/kasyz jeczmiennej (raz mzoe 2 ziemniaki w tygodniu), gotowane odko malego kurczaka/filecik z pangi/ salata/marchewka 17.0 koalcja; miska zupki

przy 40sto km wyprawach rowerowych polecam dostarczeć troche więcej kalorii niż 1000 Ruch jest najważniejszy oraz zrezygnowanie z niektórych niezdrowych nawyków żywieniowych (czy nawet życiowych) ja schudłem (tyle ze facet jestem) ponad 10kg, ale nie wiem nawet w jakim czasie. nie odchudzałem się specjalnie, poprostu stopniowo udoskonalam tryb swojego życia

misko owsianki: mleko dobrze czasem zastąpić niskotłuszczowym jogurtem, czasem kefirem, maślanka też nie jest złym pomysłem do owsianki lekko musli poprawi smak i walory, a nie zaszkodzi chleb raczej nie jasny i wzbogaciłbym twoją diete o wiecej owoców/warzyw to oczywiście takie moje wskazówki jak udoskonalić stosowane przez was diety powodzenia wszystkim

do koczkodan stworek dzieki za rady, ale wiem co robie, aj mam chpry zalodek i narazie jem co moge, takze spokojnie :) pieczywo tez tlyko ciemne, a owocow narazie nie moge jedynie jablka i to od pewnego czasu surowe, lub czasem banan :)

wybacz, zboczenie zawodowe :-P jestem propagatorem zdrowego stylu życia, zamierzam odbyć szkolenia instruktora fitnesu i takie tam I przyjemność sprawia mi dawanie wskazówek w tej tematyce.. No ale każdy organizm inny i nie ma uniwersalnych reguł pozdrawiam

Gość schodka
a koczkodnku czy mozesz mi odpowiedziec czy wchodzenie codziennie po schodach 15minut odchudzi i ujedrni posladki uda???

nie ma za co przepraszac xD fajnie, że tak "zdrowo" chcesz pokierowac zyciem, pozdrawiam a mam do ciebie pytanie, takie babskie troche xD myslisz ze uda mi sie schudnac 7/8 kg do konca maja no moze do 7 czerwca jeslibe debe codziennie ok 2h jezdzic an tym rowerze (ok.35/40 km) i esc tka jak napisalam wczesniej? odpisz prosze znawco rzeczy cyz mzoe jakeis dodatkowe cwiczenia wprowadzic, bo mam zamiar ma hulahopie krecic 30 minut dziennie

4 tygodnie... myśle że spokojnie 7 kg powinno zniknąć choć jeśli te 7kg nie stanowią odchyłu od naturalnej wagi twojego ciała, to może być ciężko. Ale jeżeli to faktycznie zbędny tłuszczyk to liczyłbym na sukces oczywiście płynu sporo uzupełniasz? taka porcja wysołku to naprawde dużo, bądź ostrożna. ja polecam tak dla odmiany choć raz w tygodniu poćwiczyć na zajęciach areobiku, pozytywny wpływ, wzmocni troche mięśnie przyśpieszając spalanie tkanki tłuszczowej schodka, jeśli przed 15 minutowym wchodzeniem po schudkach zastosowałabyś 15 minutowy marsz, efekty były by minimum 2 razy lepsze; naprawde muszą to być wysokie schodki:P więc można kombinować ze sposobem wchodzenia, np czasem dać kroka co dwa schodki, tym lepiej wzmocni pośladki

Gość schodka
ale wyszfczupla sie posladki dzieki takiemu wchodzeniu???yslisz,ze po miesiacu beda juz jakies efekty???

nie wiem w jakim stanie sa twoje pośladki ;-) ale tak, początkowy marsz spowodowałby że już podczas początkowej fazy wspinania po schodach nastąpiło spalanie tłuszczu w okolicach łud i pośladków a ogólnie takie wchodzenie wzmocni mięśnie pośladków unosząc je, po miesiącu powinno być widoczne

Gość lato/nowa szkola/nowe zycie
Witam, jestem młoda mam 16 lat.Od wrzesnia zaczyman technikum i chce zmienic się, moze nie siebie ale swoje zycie.Mam 172 cm wzrostu i 75 kg wagi.Musze schudnąć do 60-65 kg do 20 czerwca, a nastepnie jeszcze 5-10 kg oraz pragne wyrzezbic sylwtke..Mam prozbe do instruktora, czy mógłby pan ocenic mój plan?Wniesc zmiany bardzo byłabym wdzięczna. Dieta dr haya- jak styl zycia a nieprzejsciowa przygoda, choc z odstepstawmi. Cwiczenia: a) 4 razy w tych w-f b) jazda na rowerze 2 razy w tygo po 16 km c) marsz 5 razy w tyg ok.1-2h d) cwiczenia na partie ciała: -http://wdziek.info/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html -a6w -http://wdziek.info/cwiczenia_na_talie_osy.html -http://wdziek.info/cwiczenia_na_ladny_biust.html.

pzyjrze się temu, ale nie teraz, bom troszke zajęty przede wszystkim myśle że zbyt wiele kg chcesz zrzucić ale dokładniej to z przyjemnością obejrze sobie te ćwiczonka... Acha, no i jeszcze.. bo topik miał troszke zmienioną myśl przewodnią, a ja mutuje założycielce topik ;-P ale się odezwe

Gość FioletowyJaśmin
No to jutro zaczynamy ostro z dietą,nie? Ja już dzis byłam na wycieczce rowerowej :) Jeszcze czuję siodełko -takie niewygodne :D

Gość FioletowyJaśmin
jaka tu cisza...

Gość pupupuu
upupupupuup

Gość FioletowyJaśmin
podnoszę topic.... Mam nadzieję,że o nim nie zapomniałyście? ;)

Gość upeeret
uopuppu

ale zastój!Kochani ja zaczynam od jutra nie wiem jak wy ale motywujcie mnie.

Ja nie zapomniałam ;) Dziś się ważyłam i zrzuciłam 3 kilo :D Ale się cieszę :) Bo już troszku widać efekty :) Zaraz idę robić cwiczonka :) A na jędrne pośladki poza ćwiczeniami polecam własnej roboty peeling kawowy. Jak ktoś chce przepis to pisać :)

Gratuluje Ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze podeślij ten przepis.

Gość agnnie
ja rowniez sie przyłączam, waze 70kg do 175cm, zdecydowanie za duzo chcialabym zrzucic z brzucha i ud chcialabym zaczac biegac, ale nie lubie jakludzie sie na mne gapia a boje sie sama na obrzerzach biegac, doradźcie mi cos:)

ja mam o tyle dobrze,ze mieszkam na koncu miasta(dokladnie) za moim domem sa tylko pola ipola i lasi i jeszcze raz pola.

do SexyBabySoon ~~~~ Jak Ci idzie na decie kopenhadzkiej? Jesteś głodna, czujesz się jakoś inaczej (chodzi o samopoczucie)> Bardzo proszę Cię o odp, bo sama nie wiem czy się zabrać za ta diete czy moze jakąś inną. Pozdrawaiam:):*

Gość napowaznie
do SexyBabySoon ~~~~ Jak Ci idzie na decie kopenhadzkiej? Jesteś głodna, czujesz się jakoś inaczej (chodzi o samopoczucie)> Bardzo proszę Cię o odp, bo sama nie wiem czy się zabrać za ta diete czy moze jakąś inną. Pozdrawaiam:):*

Gość FioletowyJaśmin
Gratuluję zgubionych zgubionych kilogramów! Będą one na pewno motywacją również dla nas!

Gość liliawodna
hej! 157cm wzrostu i 55 kg,od zeszlego lata przytylam az 5kg! wczesniej zero problemow z waga,zawsze wazylam 48kg,po ciazy 47kg,potem jakos 2kg przybralam w zime,a po lecie przez kolejna zime az do teraz 5kg. teraz zmykam na spacer z synkiem,ale potem zajrze na pewno.dzis zjadlam na sniadanie zmodyfikowana jajecznice-bez tluszczu na patelnie wrzucilam pol porojonego pomidorka,do tego 2jajka i troszke soli.bez chlebka oczywiscie! po tym mala filizanka kawy z mlekiem-musze dwie dziennie. bede pozniej!

witajcie dziewczyny ja podobnie jak założycielka topicu mam 160 cm i 60 kg, od kilku dni walczę z tym, nie jem po 18, codziennie wieczorem jeżdzę na rolkach lub biegam, kręcę troche hula-hop i oczywiście się nie obżeram, jem wszystko tylko z umiarem, narazie będę sie do tego stosowała może do końca maja zobacze jakies efekty. Moim największym kompleksem jest brzuch, te boczki, naprawdę to straszne. Ważyłam 53kg, taka waga mi odpowiadała nie byłam szkieletem, ani gruba dziewczyna, niestety przz zimę przybyło mi te 7 kg, musze je zrzucić jak najszybciej, przyłączam sie do was.

Do Salonea --> Niestety musiałam przerwać kopenhaską z powodu wyjazdu na komunię. Ale szło mi bardzo dobrze. Nie czułam głodu, nie miałam zawrotów głowy. W ciagu trzech dni schudłam 3 kilo. Teraz mój zołądek się skurczył i wymaga dużo mniejsze porcje jedzenia. Zazwyczaj o tez porze umierałam z głodu a teraz nie jestem głodna. jeszcze nic nie jadłam dzis ale zaraz zrobie sobie koktajl z jogurtu, banana i otbów który syci mnie na 5 godzin !!! PODAJE PRZEPIS NA PEELING: 2 łyżki kawy mielonej 2 łyżki soli kuchennej/morskiej 2 łyżki cynamonu mielonego 2 łyżki mleka 1 łyżka oleju 1 łyżka żelu pod prysznic ujędrniającego Wymieszać składniki ze soba na konsystencje gęstej śmietany. Okrężnymi ruchami masować zmoczone ciepłą wodą całe ciało z wyjątkiem twarzy. Dłużej należy się skupić na miejscach dotkniętych cellulitem. Grawantuję że efekt Was zadziwi :) Polecam raz w tygodniu.

Witam,jesli chodzi o mnie,to podejmowalam juz proby zrzucenia kg,nawet na aerobik sie ruszylam,ale ogolnie to nie mam od kilku lat ochoty na jakies gimnastyki,a moze tak-jestem wieczorami zbyt padnieta zeby sie gdzies wybrac.od 3lat zajmuje sie wychowaniem synka,i jak juz wczesniej pisalam nie mailam pociazowych kg,dopiero przez ta zime naprawde sporo przytylam,bo przy moim niskim wzroscie 7kg wiecej to naprawde jest widoczne.biust mam spory bo D,kiedys C i nie narzekam,ale kurna weszlo mi w brzuch,uda ,tylek.w jeansach to wygladam jak kaczorek. uwielbiam jesc i zawsze lubilam.nie pzrepadam za ziemniakami,makaronami,chlebem,ale czasem lubie zjesc kanapke z pasztetem,albo sledzika,alebo chrupac platki cini minis,lub takie poduszki do mleka.a poniewaz mam ograniczony ruch to niestety nie oge pozwolic sobie nawet na takie odstepstwa.naprawde nie wcinam frytek,pizzy czy slodyczy,ale niestety jak juz zaczelam tyc to nawet kanapka czy platki z tych slodkich powoduja ze waga rosnie. postaram sie odstawic calkowicie pieczywo. bede bazowala na jajach (oczywiscie bez majonezu i smazonych na tluszczu!),na serku wiejskim,tunczyku w sosie wlasnym,gotowanym miesku,warzywach (pomidor,ogoras,kalafior,kapusta kiszona),na przegryzke jablko,czy gruszka.wiem ze nie bedzie latwo,bo ja tak lubie jesc!i dzis zawalilam na dzien dobry,tzn na sniadanie to ok-pisalam wczesniej,ale pozniej hot doga w domu zrobilam,buuuu.garsc cini minis tez byla.teraz dwa kesy ryby i troszke surowki z kiszonej kapusty.jakos mi niedobrze bylo wiec malutko tego zjadlam,dziubnelam z łakomstwa,bo rodzinka jadla. dzis planuje jeszcze jesli bede glodna serek wiejski light i koniec bastambo sie jakos ciezko czuje pomimo dlugiego spaceru,pewnie ten hot dog mnie tak zemdlil,bo ja tak naprawde nie znosze parowek,a juz na cieplo koszmar,ale juz sie przekonalam ze jak zaczynam diete to nagle wszytsko zaczynam lubic i stad ta dziejesza parowa. dobra to tyle,bede codziennie zapisywac co jem,wszystkie dietowe grzechy i sukcesy-tak dla siebie bardziej,moze bedzie mi latwiej w ten sposob sie zmobilizowac.jak u Was dziewczyny!?