Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UPpodnoszeUP

ZBIERAM EKIPE KTORE CHCA LATEM ZALOZYC BIKINI BEZ KOMPLEKOW ZRZUCAMY KILOGRAMY

Polecane posty

w pracy zjadlam jablko,bo juz nie starczylo czasu na wiecej i wypilam kawe z mlekiem.to nie jest madre odzywianie,zeby do 19tej oprocz sniadania nic prawie nie jesc,ale nie mialam naprawde czasu.teraz jem salatke-pol puszki tunczyka,pol puszki kukurydzy i pol pomidora. jeszcze dzis zjem mleko z platkami pewnie cini minis,a jesli sie skonczyly to z kukurydzianymi zwyklymi.to tyle,pa

Gość long_island
Hejo.. Dzisiejsza lista: -piętka i kromka+ 4 plasterki sera wędzonego -kasza z sosem pieczrkowym -jabłko -szklanka soku pomarańczowego Baju;]

A ja dziś: -3 kromki waza -mały jogurt light -pierś z kurczaka z surówką -kilka plastrów szynki

-2jaja i pol pomidora na patelke to. -jablko -danio -pol puszki tunczyka i pol puszki kukurydzy -2kawy z mlekiem

wczoraj jeszcze bylo mleko z platkami. dzis- serek wiejski light 150g -pol jablka -2jajka z plastrem szynki-jajecznica bez tluszczu -1,5 paroweczki cielecej -2kawy z mlekiem

wczoraj jeszcze-pol makreli -mleko z platkami dzis:-2jaja na miekko -kawa z mlekiem -pol jablka -serek danio fantazja -kawa z mlekiem -1/4 makreli -bedzie jeszcze chyba mleko z platkami,bo jestem uzalezniona od niego

lalala,jestem tu samaaaa! zjadlam mleko z platkami ale mnie zemdlilo i nie dokonczylam. jestem zmeczona,malo jem w dzien jak na to co jadlam jeszcze poltora tygodnia temu,wiec jakos nie mam nawet ochoty na zarcie.w pracy kocioł wiec nie ma czasu na jedzenie,cos szybko w biegu,ale chociaz jem w miare zdrowo-jakis serek,jablko...cos co mozna szybko zjesc.to tyle. Gwiazdeczki dajcie znac!!!!!!

Gość kasia_18
hej mam 156 cm ,ale wagą sięnie pochwalę, mam ok. 8 - 10 kg do zrzucenia, pod koniec lipca jadę nad morze, z chęcią się do ciebie przyłączę razem zawsze rażniej.

hej Kasiu! dzis-jajecznica z 2jaj i plastrem szynki-bez oleju -jablko -teraz salatka z mcdonalda ta z kurczakiem,ale wyjelam caly ser zolty,bo nie byl starty tylko w plastrach mi polozyli i polalam sosem winegre-ten chyba najlepszy z tych innych sosow,najlepszy w sensie jego kalorycznosci,ale w sumie to nie wiem ile one maja kcal.mialam straszna ochote na ta salatke,ale na drugi raz zrobie sobie w domu wersje light tej salatki.dzis bylam zbyt glodna i dlatego ja kupilam. schudlam kolejny kilogram wiec poprawiam stopke.

dzis jeszcze byla salatka z -pol puszki kukurydzy i pol puszki tunczyka,pol pomidorka. a moja psiapsiolka robi na balkonie grilla :-/ ale spoko nie rusza mnie to,bardziej bym piwko strzelila niz kielbase zjadla. ewntualnie oz ejeszcze dzi pomimo,ze pozno ,skusze ise na mleko z platkami,ale nie wiem.bo synek jeszcze dlugo spac nie pojdzie,wiec moze ja zglodnieje jeszcze.zobacze zreszta.

Gość Rozzzalka
Ja sie tez dolaczam...waze 62kg przy 168cm wzrostu chociaz podobno wyglądqam na 56kg. Ale chce schudnac te cholerne 6-7kg!!! i przede wszystkim zapomniec o slodyczach raz na zawsze...hmmm a moze by tak znowy kopenhaska? :) Pozdrawiam

hej Rozzzalka! ja nie znosze diet typy kopenhaska i inne rygorystyczne,ale to juz widac z mojego jadlospisu.jem co lubie,ale zero makaronu,ryzu,pieczywa,slodyczy,smazonego itp. jedynie cini minis z slodkich.czyli bazuje raczej na diecie SB.i schudlam w 11dni 3kg i to widac! bo ja niska jestem i kazdy kg w gore czyw dol jest zauwazalny.jeszcze 4kg i bedzie idealnie,ale te ostatnie kg moga byc trudne do zrzucenia,tak jak dojde do 50kg to potem moze byc problem,ale zobaczymy.jak dojde do 50kg to juz w ubrania letnie-spodnie sie zmieszcze na pewno,teraz juz weszlam na luzaku w niektore,jeszcze tylko te najmniejsze czekaja na mnie. wczoraj juz mleka nie jadlam,ale dzis na sniadanko zjadlam mleko z platkami.buzka!

wczoraj-mleko z platkami -pol paczki mrozonki miesznka chinska + plaster piersi.uprozone wszytsko na lyzce oleju (zjadlam to w dwoch porcjach,na obiad i pod wieczor) -salatka -pol glowki malej salaty+2lyzki fety w zalewie czosnkowe+pol pomidora.polane wszystko sosem z fety. -2kawy z mlekiem -jogurt sliwkowy ze zbozami -jablko dzis:-ok100g serka capri typu wloskiego -kawa z mlekiem -do pracy zabieram-jogurt sliwkowy i jablko

w pracy jak planowalam-jablko i jogurt w domku-serek capri ok 100g -parowka cienka cieleca -rzodkiewki 2 duze + pol kubka jog.naturalnego +bulka ciemna wieloziarnista -i uwaga pierwszy grzech w ciagu calej diety-rogalik maly z jagodami :-/

No nie,nikogo tu nie ma!!!!! a ja sie znow pojawilam i od ostatniego razu kiedy tu bylam sporo sie zmienilo,tzn przyjechala rodzinka z za granicy wiec nie bylo diety.Tzn nie jadlam wszytskich posilkow jak reszta gosci,ale obiad normalnie,jakies shormy,pizze ,duuuuzo piwa......i bylam pewna ze nagle przytyje.Przez 9dni jedzenia tego co wymienilam wyzej przytylam z 1,5kg ,ale po 9dniach jak poszlam znow do pracy w tydzien schudlam spowrotem.pozwalam sobie na kawalek chleba czy bagietki z maslem czosnkowym,ale juz fastfoodow nie jadam i przede wszytskim praca,.praca,praca....obecnie waze 50,5kg.jestem b.zadowolona! ale do celu jeszcze mi zostalo troszke.bede zagladac tu i klikac co jakis czas.

Gość a ile dzis juz wazysz
ahhh taak? no no