Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość velor

Czy aby mieć seksowną dziewczyne trzeba być ciachem ?

Polecane posty

Gość velor

średni nie ma szans ? Nie piszcie tylko, że każda jest seksowna, to jak patrze na ulicach to może 20 %........

no najlepiej rurką z kremem :P

Gość aloaloha
nie nie trzeba ale cos trzeba miec do zaoferowania. pod warunkiem oczywiscie ze ona ma jeszcze cos w glowie oprocz tego ze jest seksowna

jeśli będziesz ciachem francuskim :classic_cool: to na pewno :D

Gość musisz miec coś w sobie

Gość velor
kasę ? bo inteligencja na pewno nie potrzebna , nie widziałem nigdy fajnej laski z intelektualistą.....

\"nie widziałem nigdy fajnej laski z intelektualistą.....\" to mało jeszcze w życiu widziałeś ;)

Siedze na forum bo tak balangowałem na imprezach że nie mogę się podnieść teraz hehe

Gość dejot
prawda jest taka, że połowa kobiet ma za duże mniemanie o sobie.... w czym kłamliwe koleżanki je utwierdzają :D najsmutniejsze jest to, że najbardziej zadbane dziewczyny mają dresy i cwaniaczki......

Gość dejot to tylko twoja wina
że gustujesz w tipsiarach spieczonych na solarium.:classic_cool:

Gość dejot
tipsiary spalone na solarium są już chyba tylko do 18 roku życia...starsze zazwyczaj, dbają w bardziej subtelny sposób...zawiść ci oczy zasłania...

Gość no wiesz raczej kobiety
zadbane i mające troche oleju w glowie nie wiąża sie z dresami czy cwaniaczkami więc problem musi być po twojej stronie dejot!:classic_cool:

Z reguly jest wrecz odwrotnie...atrakcyjne panie maja brzydkich facetow, a przystojni faceci maja brzydkie kobiety :D. W supermarketach mozna to zaobserwowac :classic_cool:. W koncu milosc jes slepa... ;)

Gość gj nb
nie milosc jest slepa, tylko tobie nie podoba sie dana osoba, a dla drugiej moze byc piekna. czy mozna kogos kochac, kto nam sie nie podoba ? Nie, od tego jest przyjazn

zalezy :D wiadomo ze "ciacho" ma wieksze szanse ale wizualnie w praktyce roznie to bywa....czasem przecietni sa lepsi

"Czy aby mieć seksowną dziewczyne trzeba być ciachem ?" do usług crem... :P nie trzeba byc ciachem, choć nie zapamietuj tej zasady, bo Ty nawet jako ciacho niczego nie poderwiesz...

Gość innalalala
ja mam podobna syt facet wybral mala brzydka laske ktorama fryzure jakby ja kosiarka obciela kurwa ja mam pecha.....:( a przeciez bylo iskrzenie miedzy nami nie rozumiem