Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyqa

Mój facet miał duzo kobiet przede mną

Polecane posty

Gość tyqa

Mam problem. Mój facet miał przede mną bardzo dużo kobiet. Mówił mi,żałuje tego, ale przynajmniej ma doświadczenie. Poczałkowo mi to nie przeszkadzało, ale teraz stale o tym myślę. Spytałam go mniej więcej ile miał ich. Odpowiedział,że 60. On ma 31 lata. Powoli zastanawiam się, czy jest odpowiednim facetem dla mnie. Jestem dziewica, a on facetem z ogromnym doświadczeniem. Zaczynam myśleć,że może będę 61 a po mnie będą 62... . Czasami mi się wydaję,że może chodzi mu o dziewictwo. Na pewno przesadzam, ale dla mnie ta liczba kobiet jakie miał wydaje się ogromna, tym bardziej,że on jest moim pierwszym facetem.Co o tym wszystkim sądzicie? On uważa,że chce się ustatkować i szuka porządnej dziewczyny. Niby fajnie, ale zawsze niepewność zostaje. Będę wdzięczna za wszelkie opinie.

Gość heh prowokacja jak nic
no ale czekamy na wypowiedzi forumowych \"macho\".:classic_cool:

Gość zawarł spółkę ze smokiem
wawelskim, i posłużysz jako danie główne na smoczym stole, bo do tego tylko dziewice sie nadają, debilko

Gość zawarł spółkę ze smokiem
mogą być tylko analne. Jak byśmy wybrzydzali to smok by zdechł :(

Gość w zyciu bym z takim nie była
moj przede mna miał 3, i już to mi czasem przeszkadza ;/

Gość wqe3421
faceci lubia wylobrzymiac swoje "sukcesy"..wiec istnieje taka opcja ze nie mial w ogule tych 60 kobiet...moze poprostu mysli ze ci tak zainponuje czy cos..

ja bym rzuciła facta gdyby miał 10 kobeit przedemna a on 60......... chyba bym poprostu wyszła i bym sie wiecej nie odzywałal.. masakra on szuka porzadnej a on sam reprezentuje z sobą no sory... szukaj lepszego, doswidczonego co miał 3 kobiety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napewno nie wiecej :/

Gość po sześćdziesieciu babach
to on już nie rozróżnia czy rucha kozę, żółwia, czy żyrafę, czy dziewicę, przenajświętszą

Gość 456456464564645
Głupek. Mogl klamac. Ja mialam 40 facetów, a moj facet do dziś mysli że 2.

Gość ten facet to pewno
gawędziasz seksualny, a na chuuj ci taki jeebaka, co rucha wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka, daj duupy proboszczowi

Gość a ja mysle ze ten
facet to gwalciciel

Gość mariolkaaaa
moj facet tez miał wiele kobiet, ale nie mam o to pretensji bo nie był wtedy ze mną... Ja tez nie byłam święta.. Ja się cieszę, że mam tak doświadczonego partnera. Seks jest nieziemski. Tylko obowiazkowe badania!!!!!! Ale to powinno byc na poczatku kazdego nowego zwiazku.

Nie wierze facetowi który mówi ze miał powyżej 20 kobiet.hehehe mam kumpla który twierdził ze miał 100 w łóżku:O Potem sie okazało ze liczył nie tylko seks ,ale kobiety z którymi tylko spał bez uprawiania czegokolwiek:O

Gość Anna Bella
a to nie oto chodziL:) Ważne by jak "są przeszłością" to nią były. A nie ich imiona foty obok twego faceta- teraz jak to Ciebie kocha adoruje: To oto chodzi. Nie może przeszłość iść z tym co teraz No;)

Gość facet ma pewno kompleks
donżuana, i jest pewno chory, zbzikowany i musi sobie udawadniać jako to on macho,a w sumie może to być kupa kopleksów na kupie

Gość 7 dni swiat
oj bardzo mi przykro. 60 to w Twoim przypadku chyba o 60 za duzo... c'ya

Gość hłehłe
kopnij cwela w dupę. dziewicy mu sie zachcialo hłehłe

Gość Oola112233
Ja bym go wysłała na badanaia... waidomo jakie świństwo ma ?!

Gość zielona kasztanka
60 ? Może w tym dużo przesady. Przede wszystkim co to znaczy że miał 60 kobiet? Tyle razy był zakochany - niemożliwe! Jeżeli z 60 uprawiał seks to bym się mocno zastanowiła o co mu naprawdę chodzi i czy będzie zdolny do ustabilizowania się i być wiernym jednej tej 61 kobiecie.

Gość 60 przez ileś tam lat
ale jednej zrobić 60 orgazmów w ciągu dajmy na tygodnia to jest macho godny podziwu, a ten ruchacz bywalec burdeli, wielkie mi co

Gość no więc myślę
ale na co Ty liczysz dziewczyno że on się dla Ciebie zmieni??? Ja rozumiem że można mieć w życiu kilka związków ale ta liczba chyba daje Ci pogląd na to jaki facet ma stosunek do kobiet!!!

Gość jestes gupia

Gość iugaire
ja byłam i jestem zadowolona z dużego doświadczenia mojego partnera (coś około dwóch setek kobiet i żadnych prawdziwych, głębokich miłości) bo dzięki temu on widzi jak się wyróżniam a sama przed nim żadnych doświadczeń nie miałam, był i jest pierwszym dla mnie uważam że taki układ jest doskonały: facet ma porównanie, potrafi ocenić wartość, wyszalał się już, zaspokaja mnie i góruje nade mną doświadczeniem :)

Gość do iugaire
mózg Ci się z gównami pomieszał !!!!!!!!!

Gość iugaire
do "do iugaire": widzę że to o swoim doświadczeniu piszesz, co widać po jakości "gównianego" argumentu

Gość galkoj
jak maił 60 to znaczy że jest dupcynglem a więc na partnera się nie nadaje chyba że ktoś lubi tragedie ...

Gość galkoj
dla odmiany bycie ze mną - pryszczatym prawiczkiem - to komedia

Gość erotoman ten facet
jesli to prawda zaliczy ciebie i bedzie szukal nowych zdobyczy chcesz byc z takim k u r w i a r z e m ???