Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupic nie kupic oto pytanie

a taki wozek??? moze nie quinny, ale chyba fajny.

Polecane posty

Gość fajniutki wózeczek
niebieski super!!czerwony też:) Ciekawe jak się go składa (np do auta) ??

Gość kupic nie kupic oto pytanie
no wlasnie nie ma zdjecia jak jest zlozony:( ale sklada sie na pewno bo sa podane wymiary po zlozeniu. w sumie cena tez chyba nie jest wygorowana. teraz bede sie zastanawiac:)

Gość zatroskana
dosc fajnie wyglada tylko kobyla po zlozeniu... coraz wiecej mam juz jezdzi takimi wozkami, wiec mysle ze nie sa najgorsze.

Gość zatroskana
a ja teraz mam spacerowke z coneco i jestem zadowolona

Mam Buzza i dla mnie jest rewelacyjny jednak.. 1. nie kupiłabym gow zestawie przed narodzinami dziecka - nie myślę tu o przesądach ale o wielkości dzieciątka, nie wiesz jakie będzie Twoje dziecko - jak niskie a grubiutkie to w spacerówce Buzza będzie się poprostu męczyć. a Sama gondolka do Buzza kosztuje ok 600zł a za tą cenę możesz spokojnie kupić wzykły wózek dla noworodka na pasach - super wygodny dla takich maluszków. My kupiliśmy Buzza speacerówke ale dopiero jak Mały miał 8 miesięcy - bo dopiero wtedy wiedzieliśmy na 100% jakiego wózka potrzebujemy - dla szczuplutkiego a wyskokiego chłopca.. 2. Jak kupowałam Buzza to tego Coneco poprostu nie było i powiem Ci że mając doświadczenie z Buzzem dziś mając wybierać bez zastanawiania kupiłabym to Coneco, Buzz też nie jest idealny...

Gość BRUNETKA WIECZOROWA PORA
bardzo fajny wozek. pomaranczowy mi sie podoba.