Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszy mnie to

Sytuacja ze sklepu , gdzie kobieta około 25 lat

Polecane posty

Gość a mnie smiesza teorie spiskowe
Nie wkladaj mi w usta czegos, czego nie powiedzialam. Reszta musi byc wydana prawidlowo i koniec. Sprzedawca nie moze robic zadnych machlojek, ani tym bardziej wciskac klientowi, ze to on oszukuje. No chyba, ze rzeczywiscie oszukuje, bo trafiali sie i tacy. A piszac o teoriach spiskowych nie mialam na mysli tego, jak Ty zachowujesz sie w sklepie, tylko swoje wlasne doswiadczenia z klientami. Co do pelnego przygotowania sklepu - nie bede w kolko powtarzac tego samego. Pieniadze przeplywaja przez kase,, raz jest ich wiecej, raz mniej, nie ma na to sily, koniec, kropka. Tak czy siak ten epizod kariery zawodowej juz za mna, za co dziekuje niebiosom :D

Gość kazdy może się pomylić
tylko, że w niektórych sklepach NIGDY nie ma drobnych i ZAWSZE potrzeba im mojego grosza na wieczne nieoddanie - takiego mam pecha? wszystkim wydają tylko mnie nie??? też pracowałam na kasie, ale w księgarni i widziałam, że niektóre "koleżanki" miały szczególny talent do różnic w kasie po całym dniu

Gość danka888
jak maja problemy z groszami to niech pozamieniaja ceny z 1,99 na 2 zl itp, juz po problemie