Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikufikuuuuuuuu

myslalam ,ze padne!!!!!!!!!buhahahaha

Polecane posty

Gość fikufikuuuuuuuu

jade sobie z gracja po miescie.pieknie przestrzegam przepisow(wszedzie fotoradary),rozmyslam o tym i owym i nagle.......zapiernicza ze 100km/h fiat seicento .mysle co za dupek w srodku dnia mknie jak duren taaaaaaakim wozem.zerkam niesmialo a tam ... ZKONNICA!taka no wiecie co to cos na glowie ma taki zagiete na boki jak rogi.mina jak u wscieklej osy ,usta zacisniete iiiiiiiii poszla z piskiem.(widok niezapomniany) jak myslicie gdzie tak pedzila? licze na wasza fantazje.

''co to cos na glowie ma taki zagiete na boki jak rogi'' :D Może się spieszyła na bal przebierańców. :classic_cool:

Gość kaszlak
na pewno śpieszyła się do polerowania biskupiego pastorału :classic_cool:

Gość jarkowy wał z kołdry
Jarek nie uciekaj od mojej miłości :)

Gość majorek i pułkowniczek
ale w Polsce nie ma takiego zgromadzenia "z rogami" Naoglądałaś się "Wielkiej włóczęgi"??? Chyba, że mieszkasz we Francji...

Gość jestes gupia

Gość diabełekk89
muszę się zgodzić niestety z glonorekiem_84 - też myślę że ją facet zostawił :D:D

Gość fikufikuuuuuuuu
powtarzam miala rogi!!nie znam sie na zgromadzeniach i nie mieszkam we Francji.dlatego przecudnie wygieta materia na glowie mnie rozwalila .owszem nie widuje u nas takich zakonnic ale czy to wazne?gnala 100 i miala rogi!!a stroj byl szary. ja mysle ,ze buchla samochod i gnala po rozum do glowy......